Ο νόμος του ποδοσφαίρου και οι συγκυρίες δεν άφησαν τον Πιερικό να πάρει την νίκη

Σήμερα είδαμε έναν Πιερικό που ναι μεν έπαιξε κάλο ποδόσφαιρο, άλλα διάφοροι παράγοντες δεν τον άφησαν να πάρει το τρίποντο όπως π.χ διαιτησία,γήπεδο,και άγχος. 

Ένα ακόμα… βήμα για την παραμονή έκανε ο Πιερικός, ο οποίος πήρε την ισοπαλία 1-1 απέναντι στην Καβάλα στην Κατερίνη, αγωνιζόμενος με παίκτη λιγότερο για περισσότερο από 20 λεπτά. Η ομάδα του Πιερικού φωνάζει για το ακυρωθέν (κανονικό) γκολ του Αποστολίδη.
Η ομάδα του Γιώργου Φοιρού κατάφερε να πάρει έναν βαθμό, ο οποίος μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος στην προσπάθεια που κάνουν οι «μελανόλευκοι» για την αποφυγή του υποβιβασμού, ενώ αντίθετα, οι «Αργοναύτες» δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν στις νίκες και απομακρύνθηκαν από τις θέσεις των play offs.
Η ομάδα της Ανατολικής Μακεδονίας μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξε το σκορ στο 16’ όταν ο Παγώνης έκανε τη σέντρα, ο Θεοδωρίδης έκανε την προβολή, η μπάλα δεν άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Παπατολίκα.
Στην συνέχεια, ο Πιερικός προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσια, μάλιστα πέτυχε γκολ στο 45’ με κεφαλιά του Αποστολίδη, αλλά ο διαιτητής το ακύρωσε ως οφσάιντ, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις από τους γηπεδούχους.
Ότι δεν κατάφερε η ομάδα της Κατερίνης στο τέλος του πρώτου μέρους, το πέτυχε στο 58’ με τον Ντάνι. Συγκεκριμένα, ο Ελευθεριάδης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ισπανός επιθετικός με κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-1.
Στο 71’ οι αριθμητικές ισορροπίες χάλασαν, καθώς ο Ιορδανίδης έκανε το φάουλ στον Ντος Σάντος και αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τον Πιερικό με παίκτη λιγότερο. Το φάουλ εκτέλεσε απ’ ευθείας ο Ντόσης, με τον Παπατολίκα να διώχνει σε κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι απείλησαν, όταν ο Γιαζιτζόγλου έκανε τη σέντρα, αλλά ο Μανίκας δεν κατάφερε να μπει στην πορεία της μπάλας.
Ρέφερι της αναμέτρησης ήταν ο Ρούσσος-Μπεκερζής (Πρέβεζας), ο οποίος απέβαλε τον Ιορδανίδη στο 71’ και έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Ελευθεριάδη, Φαμπίνιο, Θεοδωρίδη, Ντουτσαρίδη, Ντόικιτς, Μπρατσιάνι, Γιαζιτζόγλου, Αποστολίδη, Καθάριο.
Παρασκήνια από το γήπεδο:Στις κερκίδες του σταδίου βρέθηκε ο παλιός γνώριμος σε όλους μας Marcus Mokake οπού χειροκροτήθηκε έντονα από τους φιλάθλους της ομάδας. O ίδιος ανταπέδωσε και έδειξε ότι δεν ξεχνάει την Κατερίνη τον Πιερικό και τον κόσμο οπού αγαπήθηκε από αυτόν.
Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Παπατολίκας, Γιαζιτζόγλου, Ιορδανίδης, Ντόικιτς, Αποστολίδης, Μπελόσεβιτς (55’ Καθάριος), Φαμπίνιο, Ντάνι, Μανίκας, Ελευθεριάδης (74’ Παπατόλιος), Λαζαρίδης.
Καβάλα (Γιώργος Μαραντάς): Αποστολίδης, Κοτίτσας, Παγώνης, Μαραγκόνας, Κάργας, Ντουτσαρίδης, Μπρατσιάνι (86’ Καζαντζίδης), Πλιάγκας (25’ λ.τρ. Ντος Σάντος, 84’ Τσομπανόπουλος), Ντόσης, Θεοδωρίδης, Παπαδόπουλος.
**Σε λίγο θα υπάρχει αποκλειστικά από το PierikosNews Η συνέντευξη τύπου, και Φωτορεπορτάζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!