Βύζας Μεγάρων-Πιερικός 1-1:Η συνέντευξη τύπου





Συμεωνίδης: «Μπορούσαμε τη νίκη»
Αντίθετη άποψη σχετικά με την ανωτερότητα του Βύζαντα είχε ο Γιάννης Συμεωνίδης. Ο βοηθός του Γιώργου Φοιρού εκπροσώπησε σε ακόμα μια συνέντευξη Τύπου τον Πιερικό και δήλωσε:
«Σε ολόκληρη την εβδομάδα είχαμε προβλήματα με τραυματισμούς και άρρωστους παίκτες. Ξέραμε ότι έχουμε απέναντί μας μια αξιόλογη ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της και την αδική η βαθμολογική της θέση. Θέλαμε τη νίκη ή έστω τον βαθμό. Πήραμε την ισοπαλία, όμως, θεωρώ ότι μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη. Προηγηθήκαμε νωρίς και κρατούσαμε με ευκολία το προβάδισμα. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε μέχρι το τέλος».



Μίλτος Γκόφας:Περίεργο το συστηματικό σκοράρισμα του Θρασύβουλου 



Ο Βύζας μπορεί να αντιμετώπιζε τον Πιερικό το μεσημέρι της Τετάρτης (10/4), όμως, ο Μίλτος Γκόφας δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί μετά το ματς και στον μεγάλο αντίπαλο της ομάδας του για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, ο νέος τεχνικός του Βύζαντα κλήθηκε να μιλήσει για το ότι η διαφορά με την ομάδα της Φυλής αυξήθηκε και εξέφρασε την απορία του, αφήνοντας υπονοούμενα.
«Μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα ο Θρασύβουλος σκόραρε με μεγάλη δυσκολία, ενώ στα τελευταία δύο ματς έχει πετύχει εννιά γκολ. Δεν ξέρω πως συνέβη αυτό και δεν θέλω να μιλήσω περισσότερο γι’ αυτό το θέμα. Εμείς θα κοιτάξουμε μόνο τα δικά μας παιχνίδια. Θα παλέψουμε σε όλα με όσες πιθανότητες έχουμε», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του.
Σε ότι αφορά το ματς με τον Πιερικό, ο Μίλτος Γκόγας σχολίασε:
«Θέλαμε τη νίκη έτσι ώστε να έχουμε περισσότερες ελπίδες για την παραμονή, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ωστόσο, πρέπει να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για την απόδοσή τους. Σε ολόκληρο το ματς ο Πιερικός μας έκανε μια φάση και πέτυχε ένα γκολ. Αντιθέτως εμείς είχαμε πολλές ευκαιρίες να πετύχουμε παραπάνω τέρματα. Το σκορ μας αδικεί. Με ανάλογες εμφανίσεις θα έρθουν και οι νίκες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!