ΑΝΟΔΟΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ ..ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 3-0

Ένας έτοιμος για την άνοδο και αποφασισμένος Πιερικός, πάτησε κυριολεκτικά κάτω την ομάδα των Γρεβενών κερδίζοντας με 3-0 σετ και παίρνοντας έτσι σαφές προβάδισμα για την διαδικασία της τελικής φάσης των αγώνων ανόδου στην Α2 κατηγορία.
Τα κορίτσια του Κώστα Σαρρή, σμπαράλιαζαν σε κάθε φάση τις άμυνες και τα μπλοκ των κοριτσιών των Γρεβενών και κάνοντας μια σπουδαία εμφάνιση, επιβλήθηκαν κερδίζοντας το πρώτο σετ 25-15.
Οι φιλοξενούμενες έβγαλαν την αντίδραση που μπορούσαν απέναντι στην ομάδα της Κατερίνης στο 2ο σετ. Αυτό όμως άν και ήταν η κορυφαία τους στιγμή στο παιχνίδι, δεν στάθηκε αρκετό να φρενάρει την αρμάδα της Πιερίας που με ψυχή, πάθος και πίστη, κέρδισαν και το δεύτερο σετ με 27-25 και έδειξαν ποιός είναι το αφεντικό στο παρκέ.
Το τρίτο σετ, ήταν σετ ψυχολογίας. Ο ψυχωμένος Πιερικός συνέχισε με την ίδια θέση και με καλύτερη ψυχολογία και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα των Γρεβενών που υποτάχθηκε φυσιολογικά στην ανωτερότητα των κοριτσιών της Κατερίνης.
Σκορ του 3ου και τελευταίου σετ 25-12 και μια τεράστια νίκη που δίνει φτερά στον σύλλογο της Πιερίας για την δύσκολη συνέχεια.
Όλα τα κορίτσια ήταν υπέροχα. Όλη η ομάδα ήταν μαγική. Ο Κώστας Σαρρής άξιος ενορχηστρωτής.  Ο κόσμος στην κερκίδα εκπληκτικός. Το Πιερικό βόλλευ μπορεί να αισθάνεται υπερήφανο για τα παιδιά του.Και σίγουρο ότι χτίζεται η επόμενη ημέρα του η οποία ιστορικά θα δώσει πολλούς, μα πάρα πολλούς λόγους ώστε να ασχοληθούμε όλοι μαζί του.








pieriasport.blogspot.gr

1 σχόλιο:

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!