Προσπάθησαν άλλα δεν μπόρεσαν οι μικροί του Πιερικού στις Σέρρες (3-0)


ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ
Ο Πανσερραϊκός νίκησε τον Πιερικό, διατήρησε τις ελπίδες που έχει για άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, ωστόσο ο Μιχάλης Γρηγορίου ξεκαθάρισε ότι οι Σερραίοι δεν πανηγυρίζουν. Ο λόγος, φυσικά, δεν είναι άλλος από το πένθος για τον χαμό του Πέτρου Θεοδωρίδη, στον οποίο και αφιέρωσε τη νίκη ο τεχνικός της ομάδας.
«Είχαμε πει πως για να έχει αντίκρισμα η σπουδαία νίκη που πετύχαμε στη Ριζούπολη, θα πρέπει να κερδίσουμε τον Πιερικό. Από την αρχή του αγώνα μπήκαμε δυνατά, καταφέραμε να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο και διώξαμε το άγχος. Συνεχίζουμε έτσι και θα δούμε στις 26 Μαΐου που θα είμαστε. Δεν αλλάζει κάτι. Εύχομαι καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους. Εμείς λόγω του πένθους που έχουμε δεν μας επιτρέπει οποιαδήποτε γιορτή και αφιερώνουμε άλλη μια νίκη μας στον πρόεδρό μας και στην οικογένειά του», ήταν τα λόγια του Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος ξεκίνησε τη συνέντευξη Τύπου δίονντας συγχαρητήρια και στην ομάδα Νέων του συλλόγου για τον τίτλο του υπερπρωταθλητή που κατέκτησαν το Σάββατο (27/4):
«Συγχαρητήρια στην ομάδα Νέων του Πανσερραϊκού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και στον Σάκη Αναστασιάδη για το πολύ καλό έργο που δείχνει. Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα είναι το παρών και το μέλλον του Πανσερραϊκού.
Συμεωνίδης: «Μόνο 2-3 παίκτες προσπάθησαν»
Την ίδια στιγμή στον Πιερικό υπήρχε δυσαρέσκεια από πλευράς τεχνικού τιμ για την εμφάνιση της ομάδας, με τον Γιάννη Συμεωνίδη να καλείς τους παίκτες να αναλογιστούν τις ευθύνες τους.
«Το ότι ήμασταν βαθμολογικά αδιάφοροι δεν σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε και αγωνιστικά αδιάφοροι. Εκπροσωπούμε μια ομάδα με τεράστια ιστορία και ο καθένας που φοράει τη φανέλα του Πιερικού ας αναλογιστεί τις ευθύνες του. Σήμερα μείναμε ευχαριστημένοι μόνο από 2-3 ποδοσφαιριστές που προσπάθησαν. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Πανσερραϊκό και στον Μιχάλη Γρηγορίου ο οποίος είναι από τους εξελίξιμους προπονητές», τόνισε ο συνεργάτης του Γιώργου Φοιρού.

2 σχόλια:

  1. Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο για να αναλογιστεί κάποιος τις ευθύνες του θα πρέπει , και οι εργοδότες του να είναι συνεπείς προς αυτόν. Δεν λέω να τους γεμίσει με λεφτά , αλλά αν δεν μπορείς να πληρώσεις έστω τα βασικά , οι ποδοσφαιριστές θα πετάνε χαρταετό .Άλλη μία τριάρα και έπεται συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οντως φιλε θελω να συμφωνησω μαζι σου για την ανυπαρξια της διοικησης.Η ομαδα απο ενα σημειο και μετα παει με αυτοματο πιλοτο αλλα οποιος ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ σεβεται τον εαυτο του και ειδικα οι πιο εμπειροι ωφειλουν απο τη στιγμη που εχουν αποδεχθει αυτη την κατασταση οταν μπαινουν στο γηπεδο να τα δινουν ολα και να μην ειναι αδιαφοροι,ωφειλουν να καθοδηγουν τους νεαρους παικτες μας ωστε αυτοι να τους εχουν παραδειγμα προς μιμηση και οχι προς αποφυγη.Ετσι χτιζονται οι ομαδες αλλα με την υπαρχουσα κατασταση αν δεν αλλαξει κατι το καλοκαιρι διοικητικα δυστυχως μας βλεπω να μην συμμετεχουμε καν στο νεο υποβαθμισμενο πρωταθλημα της Β εθνικης.Πρεπει ο Κωστας ο Παπαδοπουλος να φυγει γιατι δεν εχει τιποτα αλλο να προσφερει στην ομαδα και την οδηγει με μαθηματικη ακριβεια στην καταστροφη.Ο κοσμος με το δικιο του εχει αγανακτησει με την εικονα της ομαδας και εχει απομακρυνθει απο κοντα της.Δυστυχως αν συνεχιστει αυτη η κατασταση οχι 20 χρονια αλλα 120 να περασουν δεν ξαναβλεπουμε αλφα εθνικη.Πιστευω οτι το υλικο υπαρχει απο φερελπις νεαρους που μπορουν να κανουν τον ΠΙΕΡΙΚΟ μας ξανα μεγαλο αλλα και αυτοι πρεπει να δουλεψουν ακομα πιο σκληρα για να φτασουν παραπανω και οχι με 1-2 ματς να καμαρωνουν σαν γυφτικα σκεπαρνια στις καφετεριες της Γεωργακη Ολυμπιου.Σιγουρα και ο εκαστοτε προπονητης(Γκουλης Μιτοσεβιτς Φοιρος) εχουν ευθυνες γιατι ειναι και αυτοι υπευθυνοι για το χαλι το φετινο της ομαδας αλλα οταν μια ομαδα δεν εχει διοικηση στιβαρη πως ο προπονητης να κανει την δουλεια του και να επιβαλλει την πειθαρχια που χρειαζεται μια ομαδα.Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ μας χρειαζεται ενα restart να ερθει ενας σοβαρος ανθρωπος να διωξει ολα τα λαμογια απο εκει μεσα και να χτισει με ενα αξιολογο προπονητη την ομαδα μας πανω σε στερεες βασεις διαφορετικα θα καταντησουμε να παιζουμε με τα χωρια οπως πριν μερικα χρονια.Καλο Πασχα Καλη Ανασταση και ας ελπισουμε να ερθει και η ανασταση της αγαπημενης μας ομαδας απο το καλοκαιρι.Ενας αγιατρευτος ΠΙΕΡΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!