Έχασε βαθμούς, κέρδισε παίκτες (ΛΑΡΙΣΑ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 4-2)

Σε ένα παιχνίδι συμπερασμάτων ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ηττήθηκε στην Λάρισα με ψηλά το κεφάλι.  Το σύνολο του Γιώργου Φοιρού είχε ως κορμό πολλούς ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα της Κατερίνης όπως  και  οι τρεις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν ήταν παιδιά απο την Πιερία.  Ο Πιερικός που γνώρισε την ήττα με 4-2 ήταν ανταγωνιστικός στο πρώτο μέρος στο οποίο κατάφερε να κλέψει την Ισοπαλία και να πάει στα αποδυτήρια με σκορ(1-1) ενώ στο δεύτερο μέρος αρκετοί παίκτες ξέμειναν απο δυνάμεις. (εξαιρετικες εμφανίσεις πραγματοποιησαν πολλοί απο τους νεαρούς ποδοσφαιριστες που είχαν αρκετό καιρό να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο γήπεδο, με τον Γιώργο Φοιρο και τους συνεργάτες του να βγάζουν κρίσιμα συμπεράσματα.)



Το σύνολο του Τίμου Καβακά μπήκε από την αρχή αποφασισμένο για τη νίκη και πίεζε από τα πρώτα λεπτά με πολύ τρέξιμο σε όλο το μήκος του γηπέδου. Οι πρώτες φάσεις, είχαν ως πρωταγωνιστή τον Αργεντινό που ήταν ορεξάτος. Στο 34΄ ο Δημήτρης Χασομέρης επιχείρησε ένα τεχνικό σουτ εντός περιοχής μόνο που η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Πάτρικ Αλεξάντροβιτς σέντραρε και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Λαζαρίδη με τον ρέφερι του αγώνα να «σφυρίζει» το πέναλτι. Ο Ντάνι Πόνσε από τα 11 βήματα ευστόχησε. Όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα έληγε με το 1-0, ωστόσο ο κ. Τεβεκέλης είχε άλλη άποψη δίνοντας πέναλτι στο 44΄ σε ανύπαρκτο «χέρι» του Καρακώστα. Ο έμπειρος Γιαζιτζόγλου έστειλε τους Κατερινιώτες με την ισοπαλία στην ανάπαυλα...
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την ΑΕΛ να παρατάσσεται με 9 ποδοσφαιριστές, δίχως να έχει κάποια αποβολή. (Δείτε τις δηλώσεις Καβακά για αυτό το θέμα)... Το ξαφνικό αλλά σοβαρό πρόβλημα του Μπλέντι, ανάγκασε να αλλάξει την αλλαγή του (ήταν να αποχωρίσει ο Αλεξάντροβιτς), αλλά ο διαιτητής δεν δέχτηκε να καταχωρήσει αυτή την αλλαγή. Εκείνη τη στιγμή ακολούθησε ένα χάος, καθώς όλοι ψαχνόμασταν τι έχει γίνει...
Η ΑΕΛ όμως έκανε σωστά... τη δουλειά της, αφού από το 45΄ έως το 50 είχε ένα δοκάρι σε κεφαλιά του Στέλιου Κρητικού και ένα γκολ με κεφαλιά μέσα από την περιοχή του Χασομέρη. Οι «βυσσινί» στο 60΄ σημείωσαν και τρίτο τέρμα που τους «χαλάρωσε»... Ο Ντάνι Πόνσε σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με εκπληκτικό πλασέ, «κλείδωσε» το «τρίποντο» για την ομάδα του. Τέσσερα λεπτά μετά το 3-1 ο Θανάσης Δεινόπαπας «βγήκε» απέναντι από τον Παπατολίκα, αλλά δυστυχώς για εκείνον το σουτ του χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Αυτό που δεν πέτυχε ο Θανάσης Δεινόπαπας, το κατάφερε ο Δημήτρης Χασομέρης που με μακρινό σουτ «έγραψε» το 4-1. Κάπου εκεί, «χαλάρωσαν» όλοι με αποτέλεσμα ο Πιερικός να μειώσει στο τελικό 4-2 με σκόρερ τον νεαρό Καραγκούνη (73΄).

AEΛ 1964 (Τίμος Καβακάς): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σκόνδρας, Καρακώστας, Μπλέντι (46' Στ. Κρητικός), Νεμπεγλέρας, Λιαπάκης, Πόνσε, Χασομέρης, Κρητικός Τ. (46' Παγώνης), Αλεξάντροβιτς (52' Δεινόπαπας).
Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Παπατολίκας, Νίκου, Λαζαρίδης, Αποστολίδης, Μπελόσεβιτς, Ίτσιος, Παπατόλιος, Ελευθεριάδης (75ʼ Σεχολάρι), Ανδριόπουλος, Πολίτης (67ʼ Καραγκούνης), Γιαζιτζόγλου (67ʼ Μιχαηλίδης).
Σε λίγη ώρα και φωτογραφικό ρεπορτάζ.
Δηλώσεις πρωταγωνιστών:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!