Πιερικός Αρχέλαος – Φίλιππος Βεροίας. Την Κυριακή στην Κατερίνη, στις 5,00 μμ



Λευτέρης Χατζηκυριακίδης: «Το παιχνίδι αυτό με το Φίλιππο Βεροίας  είναι για τους παίκτες μας μια πρόκληση»
Με τον πρωτοπόρο στη βαθμολογία και υποψήφιο για την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία Φίλιππο Βεροίας, αγωνίζεται την Κυριακή, στην Κατερίνη, ο Πιερικός Αρχέλαος.
   Το παιχνίδι που θα γίνει στο νέο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού, θα αρχίσει στις 5 μμ. και η ομάδα της Κατερίνης μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες, θα προσπαθήσει να τις πολλαπλασιάσει για να ισχυροποιήσει έτσι τη θέση της στη Β΄ εθνική κατηγορία. Στον αγώνα του πρώτου γύρου που είχε γίνει στη Βέροια, ο Φίλιππος είχε νικήσει με 74-59.

   Και όσο για την παρουσία του φίλαθλου κόσμου της Κατερίνης, είναι αυτή που δίνει τη δύναμη, τη χαρά και την ικανοποίηση στους καλαθοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία. Είναι μια αμφίδρομη σχέση που τα θετικά της αποτελέσματα αποτυπώνονται με αισιοδοξία και από τις δύο πλευρές.

   Τέλος, για τον αγώνα ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, στην επίσημη ιστοσελίδα του Πιερικού Αρχελάου www.pierikosbc.gr δήλωσε:

«Το παιχνίδι αυτό με το Φίλιππο Βεροίας είναι για τους παίκτες μας μια πρόκληση. Με μια νίκη παραμένουμε στην κατηγορία και μαθηματικά. Με την προετοιμασία δεν έχουμε προβλήματα και ελπίζουμε ο κόσμος μας για μια ακόμη φορά θα είναι δίπλα μας».

*Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Θεοδώρου και Λόρτος και κομισάριος ο κ. Λάζαρος Παπαπέτρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!