ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ : Λευτέρης Χατζηκυριακίδης


Λευτέρης Χατζηκυριακίδης:

«Δεν θεωρώ ότι είναι επιτυχία να σωθεί μια ομάδα, αλλά αυτό που θεωρώ όμως αναμφισβήτητη επιτυχία είναι το ότι μια ομάδα με νεαρά παιδιά κατέληξε να είναι μια ομάδα με άντρες»

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με το Αιγάλεω που έγινε στην Αθήνα, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Λευτέρης Χατζηκυριακίδης στην ιστοσελίδα του συλλόγου  www.pierikos-archelaos.gr έκανε την παρακάτω δήλωση:

Λευτέρης Χατζηκυριακίδης - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Πρώτα θέλω να πω ότι σήμερα πετύχαμε τη σημαντικότερη νίκη για μας. Κερδίσαμε μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα, μετά από μία παλικαρίσια εμφάνιση. Τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί πίστεψαν στη νίκη, ακολούθησαν το πλάνο και στο τέλος δικαιώθηκε η πορεία μιας χρονιάς. Δεν θεωρώ ότι είναι επιτυχία να σωθεί μια ομάδα, αλλά αυτό που θεωρώ όμως αναμφισβήτητη επιτυχία είναι το ότι μια ομάδα με νεαρά παιδιά κατέληξε να είναι μια ομάδα με άντρες. Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα και για μας και για τη διοίκηση, η οποία ήταν πάντα δίπλα μας. Η διοίκηση πίστεψε ότι μπορούμε να σωθούμε και όλοι μαζί έχοντας δίπλα μας τον υπέροχο κόσμου του Πιερικού Αρχελάου, καταφέραμε να διατηρήσουμε τον ιστορικό Πιερικό Αρχέλαο στην κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!