Φοιρός: Νέα πνοή με ταλέντα της Κατερίνης!

Ικανοποιημένος για την νίκη του Πιερικού κόντρα στον Φωκικό εμφανίστηκε με δηλώσεις του στην mikriliga.com ο Γιώργος Φοιρός. 

Ο τεχνικός σύμβουλος της ομάδας της Κατερίνης τόνισε μεταξύ άλλων: "Ήταν μια νίκη η οποία και μας οριστικοποίησε την παραμονή στην κατηγορία, που ήταν και ο βασικός μας στόχος. Είχαμε καλή απόδοση σε όλο τον αγώνα με τον Φωκικό και η διάθεση και το πάθος που έδειξαν οι παίκτες, με αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένο. Η παραμονή στην κατηγορία μας δίνει την δυνατότητα να προετοιμάσουμε την ομάδα της ερχόμενης περιόδου".

Όσον αφορά τον στόχο του Πιερικού μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ο κ. Φοιρός ξεκαθάρισε: "Από την στιγμή που δεν υπάρχει πλέον βαθμολογικό άγχος, στόχος μας είναι να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά και να δούμε ποιοι θα αποτελέσουν την ραχοκοκαλιά του νέου Πιερικού. Γενικότερα, η περιοχή της Κατερίνης και ο Νομός Πιερίας αποτελούν... φυτώριο με πολλά ταλέντα και θα πρέπει να αξιοποιηθούν καταλλήλως για να δώσουν νέα πνοή, όχι μόνο στον Πιερικό αλλά και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο".


ΑΠΟΔΟΣΗ: ΠΑΝ. ΜΠΑΤΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!