Ρεπορτάζ και υλικό από την προπόνηση (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Δυνατό φιλικό με τον Άρη του παλιού γνώριμου Σούλη Παπαδόπουλου, δίνει η ομάδα της Κατερίνης τη Μεγάλη Τρίτη, στις 18:00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (θα είναι το αποχαιρετιστήριο για φέτος για τους κίτρινους της Θεσσαλονίκης). Στα υπόλοιπα, ο τεχνικός σύμβουλος των μελανόλευκων, Γιώργος Φοιρός, για τον κυριακάτικο δύσκολο αγώνα στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό δεν υπολογίζει στους τραυματίες Καθάριο, Ελευθεριάδη καιΠαναγιωτίδη. Βεβαίως, θα συνεχιστεί η αξιολόγηση του ρόστερ σε βάθος, ώστε το τεχνικό τιμ του Πιερικού να σχηματίσει μια πιο σφαιρική αντίληψη, πριν τις τελικές εισηγήσεις στη διοίκηση, με φόντο το σχεδιασμό της νέας σεζόν. Σε αυτό το πλαίσιο, την Κυριακή θα πάρουν ευκαιρία συμμετοχής και άλλοι νεαροί, που δεν το έκαναν ως τώρα, όπως ενδεχομένως οι Μπαμίχας, Μιχαηλίδης και Βραχνός, χωρίς να αποκλείεται και η έκπληξη κάτω από τα δοκάρια, με έναν από τους… πιτσιρικάδες Πατσιογιώργο ή Παπανικολάου (αλλιώς θα γίνει στα επόμενα παιχνίδια). 

(ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ)


Το 'PierikosNews' βρέθηκε στην σημερινή προπόνηση και σας δίνει Φωτογραφικό-βίντεο ρεπορτάζ:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟ ΓΙΑΖΙΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΜΑΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΦΑΜΠΙΝΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΙΤΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ






































1 σχόλιο:

  1. μακαρι αυτα τα παλτα που εχουμε φετος για παιχτες να αξιζαν τοση προβολη στα μεσα ενημερωσης. αυτοι κανουν (οι περισσοτεροι, οχι ολοι για να ειμαστε και δικαιοι) το πολυ για Α΄τοπικο. Εκει παιζουν μπαλαρα,αλλα στην Β δεν το κατεχουν το τοπι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!