Σημάδια αδιαφορίας και Άρης για Πιερικό

Σκεπτικισμός επικρατεί στην ομάδα της Κατερίνης, αφού ο τεχνικός σύμβουλος,Γιώργος Φοιρός, μοιράζει αφειδώς ευκαιρίες στους αρκετούς νεαρούς του ρόστερ, αλλά αρκετοί δεν ανταποκρίνονται και κινούνται σε ρηχά νερά. Το επόμενο διάστημα αξιολόγησης, στις εναπομείνασες αγωνιστικές, θα κρίνει και το μέλλον αρκετών στους μελανόλευκους για μετά το καλοκαίρι. Εξαίρεση αποτελεί ο 18χρονος γκολκίπερ του Πιερικού,Δημήτρης Πατσιογιώργος, που παρά την ήττα με 3-0 στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό είχε καλή παρουσία, κάποιες αξιόλογες επεμβάσεις και δεν έδειξε καθόλου… τρακαρισμένος στο ντεμπούτο του. Θετικά μηνύματα έστειλε και ο Πλάτων Καρακατσάνης, αφού ο έμπειρος μέσος έδειξε στοιχεία της ποιότητάς του, δεδομένου ότι έλειπε πολλούς μήνες μετά το σοβαρό τραυματισμό του και είναι λογικό να του λείπει ο ρυθμός και να είναι πιο επιφυλακτικός.

Εξάλλου, την Μ. Τρίτη η ομάδα της Πιερίας δίνει δυνατό εκτός έδρας φιλικό με αντίπαλο τον Άρη στις 18:00 και το τεχνικό τιμ ετοιμάζεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στην πλειοψηφία του ρόστερ, αλλά και σε παίκτες από τη δεύτερη ομάδα. Αβέβαιη στο τεστ είναι η παρουσία των τραυματιών Ελευθεριάδη, Καθάριου, Πολίτη και Κόιτς, με τηνΑναγέννηση Επανομής να είναι ο επόμενος αντίπαλος του Πιερικού, σε δυο Κυριακές (του Θωμά) εντός έδρας.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!