Πιερικός Αρχέλαος – Ηρακλής

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2012 – 2013
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Πιερικός Αρχέλαος – Ηρακλής 

Την Κυριακή στην Κατερίνη, στις 5,00 μμ.

Λ. Χατζηκυριακίδης:
«Ένα πρωτάθλημα στο οποίο ο Πιερικός Αρχέλαος μπορούμε πλέον να πούμε ότι τελειώνει με θετικό πρόσημο, γιατί κατάφερε να υλοποιήσει τους στόχους του, να παραμείνει σε μια ανταγωνιστική κατηγορία και να βάλει νέα παιδιά, από τα σπλάχνα του συλλόγου κατά κύριο λόγο,
στην αντρική ομάδα»

Τελευταία αγωνιστική την Κυριακή και ο Πιερικός Αρχέλαος που μετά τη μεγάλη νίκη στο Αιγάλεω παραμένει στη Β΄ εθνική, φιλοξενεί στην Κατερίνη τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.
Ο Ηρακλής άσχετα με το αποτέλεσμα, θα πάρει μέρος σε αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Α2 και εκ των πραγμάτων εδώ θα γίνει ένα παιχνίδι χωρίς άγχος και σε ένα χαρούμενο κλίμα που το επιβάλλουν άλλωστε οι βαθμολογικές, πλέον, θέσεις και η άριστη φιλική σχέση των δύο ομάδων.
Θα είναι το μόνο παιχνίδι για την ομάδα της Κατερίνης που θα το ευχαριστηθούν αμφότεροι παίκτες, προπονητές και φίλαθλοι, αλλά η κατάλληλη προετοιμασία που γίνεται αυτές τις μέρες δείχνει ότι η διεκδίκηση της νίκης είναι ο απώτερος σκοπός.
Στον αγώνα της Θεσσαλονίκης, ο Ηρακλής είχε νικήσει με 76-49.
Τέλος, για τον παιχνίδι ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr δήλωσε: «Τελευταία στροφή για το φετινό πρωτάθλημα. Ένα πρωτάθλημα στο οποίο ο Πιερικός Αρχέλαος μπορούμε πλέον να πούμε ότι τελειώνει με θετικό πρόσημο, γιατί κατάφερε να υλοποιήσει τους στόχους του, να παραμείνει σε μια ανταγωνιστική κατηγορία και να βάλει νέα παιδιά, από τα σπλάχνα του συλλόγου κατά κύριο λόγο, στην αντρική ομάδα. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, προωθήθηκαν, προπονήθηκαν και έπαιξαν τη φετινή χρονιά δέκα αθλητές προερχόμενοι από τα τμήματα υποδομής, αριθμός που δείχνει και τη σοβαρή δουλειά που κάνει ο προπονητής των τμημάτων ο Στέλιος Χατζηιωάννου. Από το διεθνή και ένα από τα πιο ανερχόμενα, για την ώρα, ταλέντα με βάση το σωμάτοτυπό του, ο ύψους 2.13μ. Γιωργος Τσαλμπούρης, μέχρι και το μεγάλο άτυχο, λόγω τραυματισμού, αλλά ικανό για το μέλλον, Δημήτρη Μπίλλα που έπαθε ρήξη χιαστού και έχασε το υπόλοιπο της χρονιάς. Αν σε αυτούς προσθέσει κανείς τους εικοσάχρονους Σακελλαρίου, Ταμουρίδη που είναι αθλητές του συλλόγου από την αρχή και τους επίσης εικοσάχρονους Δεληγιώργη και Καραΐσκο που ήρθαν το καλοκαίρι στην ομάδα, τότε αντιλαμβάνεται κανείς ότι ο Πιερικός Αρχέλαος ίσως να είναι από τις λίγες ομάδες εθνικών κατηγοριών που επιχείρησε κάτι τέτοιο, δείχνοντας έτσι το δρόμο για τη συνέχεια. Οφείλω όμως να πω ότι όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να υλοποιηθούν αν δεν υπήρχαν τρεις βασικοί παράγοντες. Πρώτο η συμμετοχή τεσσάρων έμπειρων αθλητών που στήριξαν όλη τη χρονιά τους νεαρούς αθλητές, δηλ. οι Ασημάκης, Γκαβανόπουλος, Ψωμάς - Λυμπάης και Μάρουσιτς, δεύτερο η διοίκηση του συλλόγου που στήριξε όλη τη χρονιά, ειδικά στις άσχημες στιγμές την ομάδα τόσο οικονομικά, όσο και ηθικά και τρίτο η παρουσία του συνεργάτη μου προπονητή Χρήστου Ξηρομερίτη, που με τη συνεχή και αθόρυβη βοήθειά του, τόσο στον τεχνικό όσο και στον οργανωτικό τομέα, στήριξε την προσπάθεια, πίστεψε στο πλάνο και συνέβαλλε τα μέγιστα για να πετύχει η ομάδα το στόχο της. Όσον αφορά για το παιχνίδι, εμείς θέλουμε να τελειώσουμε με νίκη το πρωτάθλημα, παίζουμε με ένα μεγάλο και ιστορικό αντίπαλο σε ένα παιχνίδι δίχως σκοπιμότητες. Θα προετοιμαστούμε και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν. Τέλος, θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε στους πολλούς και με «ψυχή» φίλους της ομάδας που ήταν και αυτοί και στα δύσκολα και στα εύκολα μαζί μας. Τους ευχαριστώ από καρδιάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!