Καλλονή-Πιερικός 2-2: Τετράποδος… εισβολέας!

Ένα χαριτωμένο σκυλί ήταν η… αιτία να διακοπεί για λίγα λεπτά ο επαναληπτικός της Καλλονής με τον Πιερικό, το απόγευμα της Πέμπτης (31/10).
Καλλονή-Πιερικός: Τετράποδος… εισβολέας! | onsports.gr
Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους, ένας τετράποδος… φίλαθλος του ποδοσφαίρου, εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο, προσπαθώντας να.. κλέψει για λίγο την δόξα των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.
Μάλιστα, έκανε πολλά… μέτρα και έφτασε μέχρι το κέντρο του γηπέδου, όπου θεώρησε πως αποτελεί ένα εξαιρετικό σημείο για τον ίδιο να κάτσει και να… απολαύσει τη συνέχεια του αγώνα, αλλά απομακρύνθηκε έπειτα από… επέμβαση ποδοσφαιριστή του Πιερικού.

onsports

Πάλεψε...αλλά δεν τα κατάφερε ο Πιερικός

Η Καλλονή μπήκε ως το φαβορί στον επαναληπτικό με τον Πιερικό, μετά τη νίκη της 2-1 στην Κατερίνη, έφτασε μία… ανάσα από το check in στους «16», όμως λογάριαζαν χωρίς τους φιλοξενούμενους που πίεσαν για τη μεγάλη ανατροπή, αλλά δεν τα κατάφεραν και οι νησιώτες με το 2-2 προκρίθηκαν στην επόμενη φάση.
Το «συγκρότημα» του Γιάννη Μαντζουράκη μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 19’ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μανούσου στην επανεμφάνισή του μετά την… περιπέτεια με τις κατηγορίες για χρήση απαγορευμένων ουσιών.
Μάλιστα, στο 43΄ο Καζάκης με κοντινό πλασέ, έπειτα από σέντρα του Λίμα, έδωσε… αέρα δύο τερμάτων στους νησιώτες και όλοι… πίστεψαν πως τα επόμενα λεπτά ήταν… διαδικαστικά. Όμως, όχι οι φιλοξενούμενοι. Στο 48’ ο Μπρίτο με ωραίο διαγώνιο σουτ μείωσε σε 2-1 και στο 68’ έφερε το ματς στα ίσια (2-2) προκαλώντας αναταραχές στους γηπεδούχους. Όμως, στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε τίποτα και η Καλλονή πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Καλλονή: Χογκ, Αναστασιάδης, Γάλας, Κριπιντίρης, Λίμα, Βλαστέλλης (87’ Ντάμπος), Σιλιγαρδάκης, Γιούκαρης (74’ Γκάσιτς), Μανούσος, Καζάκης, Χουανλού (86’ Ντο Σάντος).
Πιερικός: Παπατόλικας, Νίκου, Ιορδανίδης, Καρτσαμπάς, Νικόλτσης, Ίτσιος (82’ Σερέτης), Παπατόλιος, Βινίσιους, Παπαδόπουλος Σ. (64’ Αθανασίου), Μιχαηλίδης (71’ Στεφανίδης), Τσιρλίδης.

onsports

Η Συνέντευξη του Κώστα Παπαδόπουλου στον Αθλητικό 106.7 (VID)

Ο πρόεδρος του Πιερικού, Κώστας Παπαδόπουλος απαντάει σε ολα τα θέματα που απασχολούν ομάδα και φιλάθλους στην εκπομπή ''ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ'' στον Αθλητικό 106,7 

www.athlitikos.gr
www.pierikosnews.blogspot.com
www.pieria-gr.blogspot.gr

Γιώργος Φοιρός: «Θα μας βοηθήσει ψυχολογικά»




Για την πρώτη νίκη του Πιερικού, αυτή με αντίπαλο την Καβάλα το βράδυ της Κυριακής, αλλά και τη συνέχεια σε κύπελλο και πρωτάθλημα, μίλησε στο «Μ» ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Φοιρός. «Ήταν μια νίκη που θα μας βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην ψυχολογία μας, περιμέναμε τη νίκη για να αλλάξει το κλίμα. Η συνέχεια για μας θα είναι καλύτερη, αν και έχουμε δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια (στο Γαζώρο και την Καρδίτσα) από τα οποία ευελπιστούμε ότι θα πάρουμε βαθμούς», είπε αρχικά συνεχίζοντας στο πού κρίθηκε ο αγώνας:

«Το ήθελαν πολύ οι παίκτες μας. Ξεκινήσαμε με άγχος, όμως μετά το 20' απελευθερωθήκαμε, παίξαμε όπως έπρεπε και πήραμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, αφού χάσαμε πάλι πολλές ευκαιρίες. Με ικανοποίησε όμως το ότι παίξαμε σωστό και δημιουργικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να αξιοποιούμε τις ευκαιρίες. 

Είχαμε την τύχη να πετύχουμε γκολ. Αξίζαμε τη νίκη αυτή. Παρόμοια ήταν η εμφάνισή μας και σε προηγούμενα παιχνίδια. Είμαστε σε σωστό δρόμο, όμως το ζητούμενο είναι οι βαθμοί. Αυτός μας ενδιαφέρει».


Για την εμφάνιση νέων παικτών, αλλά και το ματς κυπέλλου της Πέμπτης με την Καλλονή, τέλος, ο κ. Φοιρός είπε: «Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ίσως είναι η πρώτη φορά που από τους έντεκα παίκτες οι οκτώ με εννιά είχαν πολύ καλή απόδοση. Από εκεί και πέρα για τον αγώνα με την Καλλονή θέλουμε να έχουμε αξιόλογη παρουσία, θα χρησιμοποιήσω αρκετούς παίκτες που δεν έπαιξαν μέχρι τώρα».
πηγή:metrosport

Η Αποστολή για το Κυπελλο Ελλάδος!!






ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Επαναληπτικός Αγώνας για το Κύπελλο Ελλάδος

Η αποστολή για το παιχνίδι της Μυτιλήνης:
Πατσιογιώργος, Παπατολίκας, Αθανασίου, Νίκου, Κρουσταλέλης, Σερέτης, Ν. Ιορδανίδης, Καρτσαμπάς, Ίτσιος, Παπατόλιος, Μπρίτο, Ελευθεριάδης, Στεφανίδης, Τσιρλίδης, Μιχαηλίδης, Καραγκούνης, Νικολίτσης, Παπαδόπουλος.

Στεφανίδης: «Για τον Δαρδανελιώτη»

cfoot2
Ψυχολογικό θέμα είχε η ομάδα της Κατερίνης σύμφωνα με τον έμπειρο επιθετικό, που μίλησε στη mikriliga.com για το πρώτο τρίποντο με την Καβάλα. 

Για την παρθενική νίκη του Πιερικού, την Κυριακή επί της Καβάλας (1-0 εντός με δικό του γκολ) μίλησε στη mikriliga.com ο 28χρονος επιθετικός, Γιάννης Στεφανίδης, που βρέθηκε πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα φέτος: «Είχαμε πολλή πίεση πριν το ματς, γιατί μας έλειπε η νίκη φέτος. Ημασταν καλύτεροι και εκμεταλλευτήκαμε μια από τις ευκαιρίες μας, παίρνοντας το τρίποντο με υπομονή και νικώντας και το άγχος. Έφυγε ένα βάρος και το θέμα μας ως τώρα ήταν κυρίως ψυχολογικό. Μετά την πρώτη δικαίωση, θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια. Είμαστε σε καλή φόρμα, χρειάζεται διάρκεια και στόχος πάντα είναι η νίκη. Δεν αξίζαμε τις ήττες με Ζάκυνθο και Απόλλωνα, από συγκυρία και ατυχίες δεν ήμασταν ψηλότερα. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να έχουμε καλή πορεία και να μη μπλέξουμε σε περιπέτειες, χωρίς να κάνουμε αναφορά για τετράδα».Για να καταλήξει ο πρώην φορ του Πανσερραϊκού και της Αναγέννησης Γιαννιτσών: «Άρχισα βασικός πρώτη φορά και χαίρομαι που βοήθησα με αυτό το γκολ. Το αφιερώνω στο γυμναστή μας Μιχάλη Δαρδανελιώτη, τον είχα και παλιά στα Γιαννιτσά, είναι φίλος και κάνει καλή δουλειά. Μου είχε πει ότι θα σκοράρω, ενώ και εγώ είχα διαίσθηση».
Εξάλλου, ο Γιώργος Φοιρός, που δικαιώθηκε για τις αλλαγές στο αρχικό σχήμα (Στεφανίδης, Αθανασίου, Καθάριος), θα δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίκτες την Πέμπτη, στη ρεβάνς του Κυπέλλου με την Καλλονή στη Λέσβο, ενώ για το ματς της Δευτέρας με τον Εθνικό Γαζώρου εκτός έδρας δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απουσίες.

Ο Πρόεδρος του Πιερικού καλεσμένος σε ραδιοφωνική Εκπομπή!!


Ο Πρόεδρος του Πιερικού Κώστας Παπαδόπουλος όπως κάθε χρονιά θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη στο 1ο Αθλητικό ραδιόφωνο της πόλης ΄΄ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 106,7΄΄ .

Καλεσμένος στην Εκπομπή του Γιάννη Ελενίδη ''Εκεί Εκεί στην Β' Εθνική'' ο πρόεδρος του Πιερικού καλείται την ΤΕΤΑΡΤΗ 30/10/2013 απο της 17:00 εως 18:00 να απαντήσει σε όλες της ερωτήσεις που θα προέρχονται απο τους φίλους της ομάδας. Κάτω απο την δημοσίευση μπορείτε να στείλετε της ερωτήσεις σας


*Απορρίπτονται οι ερωτήσεις υβριστικού περιεχομένου.

Τα Λινκ για την ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση.





ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤO ΣΤΡΑΤΩΝΙ

Στέλιος Χατζηιωάννου:
«Η απόδοση μας ήταν σαφώς καλύτερη από αυτήν
του αγώνα με τη ΧΑΝΘ»

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με το Στρατώνι που έγινε στην Αρναία Χαλκιδικής για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β΄ εθνικής κατηγορίας, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου, στην ιστοσελίδα του συλλόγου  www.pierikosbc.gr έκανε την παρακάτω δήλωση:

Στέλιος Χατζηιωάννου - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Πρέπει να μας προβληματίσει το γεγονός ότι για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι η διαφορά στο σκορ κλείνει στη μέγιστη τιμή της και ενώ μέχρι τις αρχές του τέταρτου δεκάλεπτου ήμασταν κοντά στην διεκδίκηση του παιχνιδιού. Η απόδοση μας ήταν σαφώς καλύτερη από αυτήν του αγώνα με τη ΧΑΝΘ, αλλά δεν ήταν αρκετή για να κερδίσουμε σε μια δύσκολη έδρα μια έμπειρη και δυνατή ομάδα».

Γιώργος Ιορδανίδης: Θα κυνηγήσουμε στη συνέχεια το καλύτερο

«Ψάχναμε εδώ και καιρό το τρίποντο και επιτέλους πήραμε μια ανάσα και ψυχολογικά. Γνωρίζαμε ότι το ματς θα είχε δυσκολίες.
Χάσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά τέλος καλό, όλα καλά.


Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι κυπέλλου με την Καλλονή και δυο διαδοχικά εκτός έδρας
αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα όπου θα κυνηγήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Ο Δημήτρης Πατσιογιώργος μιλάει στο PNEWS για τον επαναληπτικό αγώνα της Πέμπτης με την ΑΕΛ Καλλονής

#PNEWS: Δημήτρη ήσουν ο πρωταγωνιστής στον πρώτο αγώνα στην Κατερίνη με αντίπαλο την ΑΕΛΚ, τώρα την ξανά συναντάμε στον επαναληπτικό της Πέμπτης, πιστεύεις οτι μπορούμε να διεκδικήσουμε την πιθανότητα της ανατροπής του πρώτου αγώνα?


#Δ.Π: Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που αγωνίζεται στη Superleague ,όπως και στον πρώτο αγώνα έτσι και την Πέμπτη θα προσπαθήσουμε να τους κοντράρουμε και να τους δυσκολέψουμε. θεωρώ πως στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν πολύ άτυχοι και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει.Από εκεί και πέρα είναι ποδόσφαιρο και με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να κάνουμε την έκπληξη.


                                              Γιώργος Σιδηρόπουλος

Θέαμα και ταλέντο.... ΠΙΕΡΙΚΟΣ κ20 - Αχιλλέας Νοεκαισάρειας







Δυνατό φιλικό παιχνίδι δόθηκε ανάμεσα στην Κ20 του Πιερικού και την ομάδα του Αχιλλέα Νοεκαισάρειας. Απο την πλευρά τους οι γηπεδούχοι έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία ετοιμότητας λίγο πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος νέων, απο την άλλη η Ομάδα της Νοεκαισάρειας αγωνίστηκε με της ρεζέρβες με σκοπό ο προπονητής να ξεχωρίσει ποιοι ποδοσφαιριστές αξίζουν να πάρουν χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια. Για την Ιστορία η αναμέτρηση Έληξε 1-2 με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Ηλία Μπαζάκου να κρατάνε το 2ο ημίχρονο στο οποίο ήταν πολύ καλύτερη.  



Δηλώσεις Ηλία Μπαζάκου προπονητή νέων του Πιερικού.




Το δυνατότερο φιλικό μας δώσαμε σήμερα απέναντι στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας μια πολύ καλή ομάδα που στέκεται αρκετά καλά στην Γ' Εθνική. Βγάλαμε περισσότερη δύναμη και πάθος κάτι που έλειπε απο τα προηγούμενα φιλικά μας. Το Σάββατο έχουμε την έναρξη του πρωταθλήματος Football league U20 και ήταν πολύ καλό τεστ ετοιμότητας πριν την πρεμιέρα με τον Απόλλων 1926. Είμαστε συνειδητοποιημένη για την δυσκολία του πρωταθλήματος (Άλλαξαν οι ηλικίες τελευταία στιγμή απο U17 σε U20 και εμείς χτίσαμε ομάδα U17) αλλά δεν μας πτοεί το γεγονός αυτό καθώς δουλεύουμε καθημερινά και πιστεύω οτι θα αποκτήσουμε πολλές εμπειρίες απο τα παιχνίδια και θα βελτιωνόμαστε ομαδικά αλλά και ατομικά και θα έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα σε βάθος χρόνου. 


Γιάννης Ελενίδης 

BINTEO: Πιερικός-Καβάλα 1-0 ( Η συνέντευξη τύπου )


Νίκη ανακούφισης ο Πιερικός.. (ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΚΑΒΑΛΑ 1-0)





Σε έναν εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο Ο Πιερικός απέναντι στην ομάδα της Καβάλας κατάφερε να πάρει τους τρεις πρώτους πολύτιμους βαθμούς, παίζοντας ανά διαστήματα και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο καλό-ποιοτικό και θεαματικό ποδόσφαιρο.

Το γκολ της Αναμέτρησης σημείωσε ο Στεφανίδης με υποδειγματικό σουτ. Ενώ η 3αδα που ξεχώρισε ήταν οι Ντόικιτς,Κέρη,Καθάριος.

Εξέλιξη του αγώνα:
8'... φάουλ για την Καβάλα έξω απο την περιοχή, αποτυχία στην κομπίνα η μπάλα κόντραρε στα σώματα του τοίχους.
10'...μοιρασμένο παιχνίδι στο Α ΔΑΚ' Κατερίνης με τον Πιερικό να έχει μια πρωτοβουλία παραπάνω με ενα καλό πρεσάρισμα
*40 περίπου φίλοι της Καβάλας ταξίδεψαν στην Κατερίνη.
14'...Αδρανια στην αμυνα του Πιερικου το σουτ της Καβάλας σταματησε στο δοκαρι.
20'...Σουτ απο τον ΚΕΡΗ στην δεξιά γωνία της εστίας ,ο Τιγγιρίδης απομακρύνει σε κόρνερ.
25'... καλύτερη κυκλοφορία μπάλας απο την μεριά της Καβάλας, πρόβλημα στην επιθετική ανάπτυξη για τον Πιερικό.
30'... Στην αντεπίθεση ο Καθάριος περνάει όποιον βρει μπροστά του αλλά το σουτ που δοκιμάζει καταλήγει στην αγκαλιά του Τιγγιρίδη.
32'... Ξανά σουτ ο Καθάριος απο μακρινή απόσταση η μπάλα βρίσκει σε σώμα ποδοσφαιριστή και καταλήγει κόρνερ.
*Ντεμπούτο του Αθανασίου στον Πιερικό με το νούμερο 12 στην πλάτη.
37.. Όμορφη συνεργασία ανάμεσα στους ΚΕΡΗ,ΚΑΘΑΡΙΟ,ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ στο τελείωμα η μπάλα κατέληξε άουτ.
45'... ο Ντοικιτς σε ρόλο επιθετικού ρολάρει ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της Καβάλας αλλά ανατρέπεται έξω απο την περιοχή κερδίζοντας ένα φαουλ το οποίο εκτέλεσε ο Ιορδανίδης με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ απο την εστία του Τιγγιρίδη.

ΛΗΞΗ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.
*Σχόλιο : Πολύ κλειστό ποδόσφαιρο απο την Καβάλα με αποτέλεσμα ο Πιερικός να μην μπορεί να βρει το δρόμο προς την εστία... (Εξαιρετικοί οι ΚΕΡΗ,ΚΑΘΑΡΙΟΣ ).

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

49'...Διαγώνιο σουτ απο τον Λούκαρη η μπάλα άουτ.
50'... Σουτ του Κέρη η μπάλα στην αγκαλιά του Τιγγιρίδη.
52'...Σουτ του Ιορδανίδη η μπάλα κόρνερ στην Εκτέλεση του κόρνερ ο Κέρη στέλνει την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι με τον Ντοικιτς να παίρνει την κεφαλιά αλλά ο πολύ κάλος στην αναμέτρηση Τιγγιριδης μπλοκάρει εύκολα.
55'...Αδύναμο σουτ απο τον Καθάριο η μπάλα άουτ.
59'...Υπέροχη σέντρα ο Καθάριος απο τα δεξιά στην κίνηση σουτάρει ο Κέρη αλλά θα σώσει παίκτης της Καβάλας πάνω στην γραμμή.
60'..Αλλαγή για τον Πιερικό στην θέση του Ελευθεριάδη ο Μπρίτο...Καβάλα: στην θέση του Κουρέλα ο Πάλλας.
* Ο Πιερικός έχει τον πλήρη έλεγχο απο το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου.
65'... Εκτέλεση φάουλ ο Κέρη απο τα δεξιά πολύ καλή σέντρα αλλά χωρίς επαφή η μπάλα καταλήγει άουτ.
71'... Ο Αθανασίου απο τα δεξιά περνάει διαγώνια πάσα στην περιοχή ο Στεφανίδης με πλάτη στην εστία επιχειρεί το σουτ η μπάλα στην αγκαλιά του Τιγγιρίδη.
76'..Αλλαγή για τον Πιερικό ο Μανίκας στην θέση του Κέρη.
78'... Ο Μανίκας με το καλημέρα στο παιχνίδι απειλεί δυο συνεχόμενες φορές την εστία του Τιγγιρίδη αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.
80'... ΓΚΟΛ για τον Πιερικό, ο διαιτητής καταλογή χέρι μέσα στην περιοχή.
81'...ΓΚΟΛΛΛ για τον Πιερικό, η μπάλα φτάνει στα πόδια του Στεφανίδη και αυτός με υποδειγματικό σουτ βρίσκει δίχτυα διαμορφώνοντας το 1-0.
84' Αλλαγή για τον Πιερικό στην θέση του Καθάριου ο Αποστολίδης
86'..Κίτρινη κάρτα ο Παπαργυρίου
87'...Κίτρινη σε παίκτη της Καβάλας που βρισκόταν στον πάγκο.( μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να δώσει την μπάλα στον τερματοφύλακα).
* 5' λεπτά καθυστερήσεις μέχρι την λήξη του αγώνα.

90+5 ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΚΑΒΑΛΑ 1-0




Ιορδανίδης Γιώργος: Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας,χάσαμε την Νίκη στην Ζάκυνθο μέσα απο τα χέρια μας, σήμερα είχαμε πολλές ευκαιρίες τελικά ήρθε το γκολ μαζί και οι τρεις βαθμοί που θέλαμε. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι.

Τρύφων Κρουσταλέλης:Χρειαζόμασταν αυτήν την Νίκη και την πήραμε, η ομάδα έδειξε οτι για ακόμα μια μέρα βρίσκετε σε καλό επίπεδο , επιτέλους κάναμε μια καλή αρχή που θέλαμε και τώρα κοιτάμε μπροστά την συνέχεια.

Γιάννης Ελενίδης


Καθάριος: Μονόδρομος η Νίκη



P.News: Ο Πιερικός αναζητά απεγνωσμένα τους πρώτους τρεις βαθμούς στην κατηγορία. Το παιχνίδι στην Ζάκυνθο άφησε μια πικρή γεύση για την ομάδα μας. Ποιο είναι το κλίμα στα αποδυτήρια λίγα 24ωρα πριν το κρίσιμο παιχνίδι με την Καβάλα ;;

Καθάριος: Σίγουρα το τελευταίο αποτέλεσμα μας αφήνει μια μεγάλη πικρία όμως αυτό το παιχνίδι τελείωσε για μας καθώς έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με την καβάλα και η νίκη είναι μονόδρομος για εμάς!!!


Γιάννης Ελενίδης

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης μιλάει για το παιχνίδι με την Καβάλα (pre game)




P.News: Η ομάδα σε τέσσερα παιχνίδια έχει μόλις (2) βαθμούς, στο τελευταίο παιχνίδι μάλιστα έχασε την Νίκη μέσα απο τα χέρια της. Πόσο κρίσιμο είναι το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι για τον Πιερικό και τι είναι αυτό που θα φέρει την νίκη και τα χαμογελά πάλι στην ομάδα.  

Coach: Είναι μονόδρομος η νίκη και οι 3 βαθμοί μετά το άσχημο ξεκίνημα. Πρέπει να παίξουμε με πάθος και μυαλό μη δίνοντας στον αντίπαλο να σκεφτεί ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι.Παράλληλα να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί όταν φτάνουμε στην αντίπαλη εστία.Tα παιδιά είναι σε καλή κατάσταση και πιστεύω θα καταφέρουν να πάρουν το παιχνίδι. 

Γιάννης Ελενίδης

Αλλαγές στην ενδεκάδα και δίδυμο στην επίθεση

cfoot2Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία των μελανόλευκων για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με την Καβάλα. Οι Μπρίτο, Αθανασίου και Στεφανίδης χτυπούν με αξιώσεις την πόρτα της ενδεκάδας, ενώ ο τελευταίος δεν αποκλείεται να συνυπάρξει στην επίθεση με τον Μανίκα, με στόχο να γίνουν πιο αποτελεσματικοί οι Κατερινιώτες, καθώς… χωλαίνουν στην τελική προσπάθεια. Έτσι, ο Γιώργος Φοιρός στις τελευταίες προπονήσεις ρίχνει μεγάλο βάρος στα τελειώματα των φάσεων και τη βελτίωση των επιθετικών επιδόσεων, αφού το ένα γκολ ενεργητικό σε τέσσερα 90λεπτα, μόνο προβληματισμό μπορεί να σκορπίσει στον Πιερικό.

mikriliga

Σκέψεις για αλλαγές στον Πιερικό

Ο Γιώργος Φοιρός ετοιμάζει μίνι-λίφτινγκ ενόψει Καβάλαςcfoot2

Τα αίτια της κακής πορείας αναζητούν στον Πιερικό, που δεν έχει ακόμα νίκη και το πρώτο τρίποντο είναι επιβεβλημένο την Κυριακή, εντός έδρας με την Καβάλα και για ψυχολογικούς λόγους. Ο Γιώργος Φοιρός δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και σκέφτεται να… ανακατέψει την «τράπουλα», κάνοντας αλλαγές στην ενδεκάδα, ώστε να δώσει φρεσκάδα, νέα πνοή και πιο επιθετικό τόνο. Ήδη οι Μπρίτο, Αθανασίου, Στεφανίδης διεκδικούν θέσεις, ενώ δεν αποκλείονται άλλες εκπλήξεις, ενώ την Τετάρτη οι παίκτες των μελανόλευκων γυρνούν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Τρίτης.


Mikriliga

ΓΑΣ Βαφύρας Δίου - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 18 - 83





Για τo παιδικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ

Για τη 2η αγωνιστική του πρώτου γύρου και για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ, η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου νίκησε στο κλειστό γυμναστήριο του Δίου τον ΓΑΣ Βαφύρας με 83-18.

Διαιτητής ήταν ο κ. Χατζημπαλίδης.

Στα 10λεπτα: 6-22, 11-44, 15-63, 18-83.

Οι συνθέσεις:

ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ (Σαραπτσής): Νίκου, Κακαμούκας, Σαμαράς, Ζαμάνης, Στρατηγός 6(2), Μανάκος, Στέρκου 2, Μοσχόπουλος 2, Ρίζος 2, Παρασκευαϊδης 6, Μπαμπανίκας, Μπαλαούρας.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Χατζηιωάννου): Σαχινίδης 15, Κατωνίδης, Μάντζου 2, Στεφόπουλος 6, Μπούσμπουρας 10, Παρμακτσίδης 17, Ταρενίδης, Βάτος, Γαλάνης 1, Ζησόπουλος 11, Βαβατσιούλας 21(2), Τσιλιγγαρίδης.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-1 ΓΚΟΛ (ΒΙΝΤΕΟ)



Κανε κλικ εδώ-->ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-1 ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΓΚΟΛ 11:16 ο αγώνας του Πιερικού!! 

Φοιρός: «Πόρνη μπάλα»

Στον Πιερικό δεν μπορούν να χωνέψουν πως ηττήθηκαν έτσι απο την Ζάκυνθο.


Στην ερώτηση για την αιτία του ''ναυαγίου'' στη Ζάκυνθο οι άνθρωποι του Πιερικού απαντούν ως εξής «Πόρνη μπάλα που λέμε....». Οι Κατερινιώτες τα έχουν με την τύχη τους και κάνουν λόγο για στραπάτσο. Οτι δέχτηκαν γκολ που δεν επιτρέπεται να δέχονται και οτι ουσιαστικά η Ζάκυνθος κέρδισε με δυο ευκαιρίες. Στο Μελανόλευκο συγκρότημα προσπαθούν να μαζέψουν τα συντρίμμια και απο την Τετάρτη που ξεκινάει η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με την Καβάλα θα επιχειρήσουν να ανατρέψουν το ηθικό των παικτών και να τους καταστήσουν σαφές οτι άλλες τέτοιες ήττες....απαγορεύονται.

FLNEWS


ΚΕΡΗ : ''O νόμος του ποδοσφαίρου''





Ήρθαμε στη Ζάκυνθο για τη νίκη, όμως τις πολλές ευκαιρίες που κάναμε στο παιχνίδι δεν μπορέσαμε να σημειώσουμε περισσότερα γκολ. Αυτός όμως είναι ο νόμος του ποδοσφαίρου. Σκύβουμε τα κεφάλια και συνεχίζουμε. Τον Ιανουάριο θα πάρουμε πιο έτοιμους παίκτες και θα είμαστε καλύτεροι».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ





ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ 

Στέλιος Χατζηιωάννου: 
«Η νίκη αυτή για μας έχει και βαθμολογική αξία και ψυχολογική»

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τον Αργοναύτη που έγινε στην Κατερίνη για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β΄ εθνικής κατηγορίας, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου, στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr έκανε την παρακάτω δήλωση:

Στέλιος Χατζηιωάννου - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Πετύχαμε μια νίκη που ήρθε με τρόπο δραματικό, αλλά ταυτόχρονα και δίκαιο καθώς είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και το προβάδισμα στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Η νίκη αυτή για μας έχει και βαθμολογική αξία και ψυχολογική. Είναι επίσης σημαντικό ότι σημειώθηκε μπροστά στον κόσμο μας που βοήθησε καταλυτικά και έδειξε από το πρώτο παιχνίδι ότι και φέτος θα στηρίξει τις προσπάθειες μας και τον ευχαριστούμε γι' αυτό. Δεν μπορούμε να μείνουμε παραπάνω στη νίκη και θα πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι με το Στρατώνι».

Πιερικός Αρχέλαος – Αργοναύτης 82 – 80





ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Α΄ ΓΥΡΟΣ – 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


Έχοντας δίπλα του τον υπέροχο κόσμο ο Πιερικός Αρχέλαος πέτυχε στην παράταση και στον πρώτο αγώνα για φέτος στην Κατερίνη, μια σημαντική νίκη. Κέρδισε με 82-80 (κανονικός αγώνας 69-69) τον Αργοναύτη Καλαμαριάς και έτσι έδωσε μια μεγάλη χαρά στους φιλάθλους που παρακολουθούσαν τον αγώνα με μεγάλη αγωνία, λόγω της έκβασης του σκορ.

Ήταν γενικά ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα με παίκτες που γνωρίζουν καλά την κατηγορία. Η συμμετοχή των νέων παιδιών έδωσε μεγάλη ενέργεια σε άμυνα και επίθεση και η αστοχία στις βολές έδειξε, μετά τη νίκη, ότι δεν στοίχησε στην ομάδα της Κατερίνης. Σε μια ομάδα με μέσο όρο ηλικίας κάτω από τα είκοσι δύο χρόνια, η συμπαράσταση του κόσμου με το δυναμικό του παρόν στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος στην Κατερίνη, ήταν σημαντική, όπως ήταν σημαντική και η νίκη για τα νέα αυτά παιδιά που καταχειροκροτήθηκαν.

Διαιτητές ήταν οι κ. κ. Φακίτσας και Πιτσίλκας.

Τα δεκάλεπτα: 19-18, 37-27, 51-46, 69-69 κ.α., 82-80.
Οι συνθέσεις:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Χατζηιωάννου): Αμπαράς 3 (1), Κοντσές, Γκοντόπουλος 14(1), Τσαλμπούρης 13, Σακελλαρίου 9(1), Πέτκος, Τσαϊτουρίδης 9(2), Σκαμπαρδώνης, Ασημάκης 17(2), Γεωργούλας 15, Παπαδόπουλος 2, Οικονόμου.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Αλμπάνης): Γαϊτανίδης, Καλπαξίδης 10, Πετρίδης, Γερομιχαλός, Γαλανίδης 14(2), Αναστασάκης, Ψάλτου Μάίλαν 14(3), Δάλπας 19(2), Κοντόπουλος, Ζώτος 17, Κάσουρας, Ψάλτου Μάρκο 6(3).

●Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής: Αίας Ευόσμου – Αιγάλεω 70-66, Λιβαδειά – Ηρακλής Κοζάνης 79-78, Νίκη Βόλου – Πευκοχώρι 73-89, Δόξα Λευκάδας – Ελευθερούπολη 86-80, Μαχητές Δόξας Πεύκων – Στρατώνι 64-62, Άργος Ορεστικό – ΧΑΝΘ 69-63.

Η βαθμολογία: Λιβαδειά 4, Αίας Ευόσμου 4, Μαχητές Δόξας Πεύκων 4, ΧΑΝΘ 3, Στρατώνι 3, Νίκη Βόλου 3, Αιγάλεω 3, Δόξα Λευκάδας 3, Πιερικός Αρχέλαος 3, Πευκοχώρι 3, Άργος Ορεστικό 3, Αργοναύτης 2, Ηρακλής Κοζάνης 2, Ελευθερούπολη 2.

Η επόμενη αγωνιστική (3η, Σάββατο 26/10): Ηρακλής Κοζάνης – Νίκη Βόλου, Πευκοχώρι – Δόξα Λευκάδας, Ελευθερούπολη – Μαχητές Δόξας Πεύκων, Στρατώνι – Πιερικός Αρχέλαος, Αργοναύτης – Άργος Ορεστικό, ΧΑΝΘ-Αιγάλεω, Αίας Ευόσμου – Λιβαδειά.

Νίκος Θεοδοσιάδης: ''Σεβόμενος την ιστορία του Πιερικου, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΔΗΛΩΣΕΙΣ''

Νίκος Θεοδοσιάδης: "Σεβόμενος την ιστορία του Πιερικού δε θα ήθελα να κάνω δηλώσεις. Ευχαριστούμε τη Ζάκυνθο για τη φιλοξενία".



πηγή: Μikriliga



cfoot2Aπο την άλλη ο Προπονητής της Ζακύνθου δήλωσε:Τζανλούκα Κολονέλο (τεχνικός Ζακύνθου): "Σήμερα πήραμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη και η αλήθεια είναι ότι σταθήκαμε τυχεροί, αφού ο Πιερικός είχε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο μέρος ανεβάσαμε την απόδοσή μας, είχαμε πάθος και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Ηταν ένα τρίποντο σπουδαίο. Κάθε τρίποντο που παίρνουμε σε αυτή την κατηγορία είναι "χρυσάφι" για εμάς. Μην ξεχνάμε πως η ομάδα μας είναι άπειρη, έχει παιδιά που δεν έχουν παραστάσεις από την κατηγορία. Αφιερώνω τη νίκη στους παίκτες μου και τον κόσμο".

Μια απ' τα ίδια ο Πιερικός

Η ομάδα του Ιονίου υποδέχτηκε τον Πιερικό και ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ, επιβλήθηκε με 2-1
Χωρίς να έχουν κάνει το επιθυμητό ξεκίνημα στη σεζόν, Ζάκυνθος και Πιερικός τέθηκαν αντιμέτωποι στο νησί του Ιονίου αναζητώντας τη νίκη που θα τους έδινε σημαντική «ανάσα» ενόψει της συνέχειας.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που μπήκαν καλύτερα στο ματς πιέζοντας την εστία του Ξενοδόχοφ που αναγκάστηκε να επέμβει στο 11’ όταν μετά από κόρνερ του Ιασωνίδη ο Ιορδανίδης έκανε την κεφαλιά βλέποντας τον πρώτο να διώχνει με δυσκολία. Ο πορτιέρο των γηπεδούχων έδειξε και 5 λεπτά αργότερα τα αντανακλαστικά του μπλοκάροντας την μπάλα έπειτα από κεφαλιά του Ιασωνίδη.
Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον Οικονόμου να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Νικολόπουλου. Ωστόσο, οι παίκτες του Γιώργου Φοιρού διατήρησαν την ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησαν ξανά στο 35’ με τον Σερέτη να πιάνει την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ.
Τελικά οι προσπάθειες των φιλοξενούμενων έφεραν αποτέλεσμα 4 λεπτά αργότερα με τον Κέρι να επιχειρεί το δυνατό σουτ και νικώντας τον Ξενοδόχοφ ανοίγει το σκορ πετυχαίνοντας παράλληλα και το πρώτο γκολ της ομάδας του τη νέα σεζόν. Όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να απαντήσουν πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου καθώς στο 44’ ο Οικονόμου εκτέλεσε απευθείας φάουλ και με τον Λαμπάκη να μην μπορεί να αντιδράσει η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.
Δείχνοντας να μην έχουν επηρεαστεί τόσο από την ισοφάριση τη Ζακύνθου, οι παίκτες του Πιερικού πίεζαν για το δεύτερο γκολ από τα πρώτα λεπτά της επανάληψης, με τον Μανίκα να απειλεί στο 47’ όταν έκανε το δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα άουτ. Όμως μετά το πρώτο 10λεπτο του δευτέρου μέρους, οι καλές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες μειώθηκαν αισθητά καθώς οι δυνατές μονομαχίες και τα λάθη ήταν το κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα.
Παρ’ όλα αυτά οι παίκτες του Φοιρού είχαν ακόμη μια καλή στιγμή όταν στο 62’ ο Ιασωνίδης έκανε το πλασέ από την μικρή περιοχή και ο Τορεζάνι έδιωξε πάνω στη γραμμή διατηρώντας το 1-1. Έτσι, ο Πιερικός έχανε τις ευκαιρίες και τελικά δέχτηκε το γκολ καθώς στο 65’ ο Κυριακίδης βρέθηκε απέναντι από τον Λαμπάκη και πλασάροντας εύστοχα ολοκλήρωσε την ανατροπή για την ομάδα του κάνοντας το 2-1.
Στη συνέχεια, η Ζάκυνθος έδωσε χώρο στον Πιερικό που ανέβασε την πίεσή του, με τους γηπεδούχους να περιμένουν κάποια αντεπίθεση προκειμένου να γίνουν απειλητικοί ξανά. Όμως έχοντας κλείσει καλά τους διαδρόμους προς την εστία του Ξενοδόχοφ η ομάδα του Ιονίου δεν άφησε πολλά περιθώρια στους φιλοξενούμενους που είχαν μεν την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπορούσαν να γίνουν επικίνδυνη για την εστία της Ζακύνθου, με το 2-1 να μένει ως το τέλος του αγώνα. Έτσι, η ομάδα του Τζιανλούκα Κολονέλο έφτασε τους 6 βαθμούς, έχοντας 2 στα 2 στην έδρα της, ενώ ο Πιερικός έμεινε στους 2.
ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Τζιανλούκα Κολονέλο): Ξενοδόχοφ, Οικονόμου, Φωτιάς, Νομικός, Στασινόπουλος, Αποστόλου (40' Κουνσόλο), Κυριακίδης, Πέρελμαν (49' Πετράκος), Νικολόπουλος, Τορεζάνι, Βούκοβιτς (93' Μπίρης).
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Θεοδοσιάδης Νίκος): Λαμπάκης, Νίκου, Κρουσταλέλης, Ντόικιτς, Ιασωνίδης, Αποστολίδης (78' Παπατόλιος), Σερέτης, Ιορδανίδης Γ., Ελευθεριάδης (69' Μπρίτο), Μανίκας (59' Στεφανίδης), Κέρι.

ΣΧΟΛΙΟ PNEWS: Αυτές τις πρώτες αγωνιστικές το τεχνικό τιμ του Πιερικού, δείχνει να έχει κολλήματα με την συγκεκριμένη βασική ενδεκάδα και να επιμένει σε αυτήν ενώ βλέπει οτι δεν βαίνει πουθενά όλο αυτό που προσπαθεί να κάνει. Απο την μέση και πίσω υπάρχει ενα 'γενικό' συμπέρασμα αργού ρυθμού, στην άμυνα τα πράγματα είναι μπερδεμένα...μέχρι πριν 1 μήνα λέγαμε οτι έχουμε μια απο τις καλύτερες άμυνες στην κατηγορία, μέχρι που έβγαλε εκτός τον Νίκο Ιορδανίδη. Μπορεί η ενδεκάδα να αποτελείτε απο μεγάλους και έμπειρους παίκτες για την κατηγορία αλλά αφήνουν πίσω τους νεαρά και ''γρήγορα'' παιδιά που μπορούν να δώσουν κάτι παραπάνω. Το ίδιο γίνετε και στην μεσαία γραμμή με τον Σερέτη. Για τον αγώνα να πούμε οτι σύμφωνα με πληροφορίες που μας έρχονται απο την Ζάκυνθο, ο Πιερικός αν και έδειξε οτι δεν έκανε κάτι σημαντικό στο νησί, κι όμως ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο κατά διαστήματα με συνεχείς φάσεις που ποτέ δεν έγιναν γκολ. 

a-sports.gr

Με Μπρίτο και Αθανασίου για την πρώτη του νίκη ο Πιερικός

Την αποστολή της ομάδας για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ζάκυνθο ανακοίνωσε το τεχνικό τιμ μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης. Οι 19 ποδοσφαιριστές είναι οι:
Λαμπάκης Παπατολίκας, Κρουσταλλέλης, Καρτσαμπάς Χ, Ιορδανίδης Γ, Ιασωνίδης, Ελευθεριάδης, Αθανασίου, Σερέτης, Στεφανίδης, M. Mπρίτο, Κέρη, Καθάριος, Αποστολίδης, Ντόικιτς, Παπατόλιος, Μανίκας, Νίκου, Ιορδανίδης N.

ΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Πιερικός Αρχέλαος - Αργοναύτης




Την Κυριακή στην Κατερίνη, στις 5,00 μμ.

Τον Αργοναύτη από την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης φιλοξενεί την Κυριακή στις 5,00 μμ. ο Πιερικός Αρχέλαος. Είναι η παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του ενδιαφέροντος πρωταθλήματος της Β΄ εθνικής κατηγορίας και το πρώτο με έδρα το κλειστό γυμναστήριο στο Σιδηροδρομικό Σταθμό.

Αναμφισβήτητα θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού και οι δύο ομάδες στην εναρκτήρια αγωνιστική έχασαν από τους αντιπάλους τους και έτσι θα διεκδικήσουν τη νίκη δίνοντας ξεχωριστή βαρύτητα σ΄ αυτό το παιχνίδι.

Οι φίλοι του μπάσκετ στην Κατερίνη, όπως όλα τα χρόνια, θα είναι δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα του που και φέτος θα πρέπει απλόχερα να τους δώσει χαρά και μόνο.

Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Φακίιτσας και Μ. Πιτσίλκας και κομισάριος ο κ. Γιώργος Σαμαλής.

Τέλος, για τον παιχνίδι ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.grδήλωσε: «Ο αγώνας της Κυριακής για μας είναι διπλής σημαντικότητας. Αρχικά γιατί θέλουμε τη νίκη και την καλή απόδοση μετά την άσχημη εμφάνιση που είχαμε στο παιχνίδι με την ΧΑΝΘ. Έπειτα, γιατί είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας και πρέπει να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας, του οποίου την ένθερμη συμπαράσταση προσδοκούμε καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς».

Γιώργος Φοιρός: «Θα έρθουν σίγουρα τα γκολ»

Πηγή: Μetrosport
Στο ισόπαλο αποτέλεσμα, χωρίς τέρματα, ματς της Κατερίνης αναφέρθηκε ο τεχνικός σύμβουλος του Πιερικού, Γιώργος Φοιρός. «Παίξαμε ανοιχτό ποδόσφαιρο. Κατά διαστήματα ήμασταν καλοί και είχαμε τον έλεγχο. Ο Ηρακλής στο δεύτερο μέρος και για ένα τέταρτο είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησε φάσεις για γκολ. Στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης ο Πιερικός ήλεγχε το ματς και είχαμε καλές φάσεις για γκολ, όπως με την κεφαλιά του Μανίκα, που ήταν η πιο κλασική του αγώνα και ήταν μία ευκαιρία για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Θεωρώ πάντως ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο», δήλωσε αρχικά στο «Μ» ο Φοιρός για να συνεχίσει:

«Η ομάδα έκανε τρία ματς, εκ των οποίων τα δυο ήταν πολύ δύσκολα, ενώ το άλλο περιμέναμε να το κερδίσουμε, αυτό με τον Απόλλωνα, αλλά δεν παύει να είναι κι αυτό ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Χάσαμε στο τέλος. Τους βαθμούς αυτούς θα τους αναπολούμε σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Πιστεύω, όμως, πώς όπως χάσαμε αυτό το παιχνίδι, θα πάρουμε ένα στην πορεία. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαστε ακόμη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και δε νομίζω ότι ομάδες που είναι στην κορυφή αυτή τη στιγμή, είναι τα φαβορί. Πιστεύω ότι θα αλλάξουν τα πράγματα και στο τέλος του πρώτου γύρου θα φανεί ποιες ομάδες ξεχώρισαν και θα διεκδικήσουν την άνοδο».

«Η βοήθεια των χαφ»

Τι γίνεται με τον επιθετικό τομέα; Γιατί δεν σκοράρει ο Πιερικός; «Η ομάδα παρουσιάζει πρόβλημα στον επιθετικό τομέα. Μας λείπει το γκολ. Τρία ματς χωρίς γκολ αλλά με την άμυνα να είναι πολύ καλή, αφού δεχθήκαμε μόνο ένα και αυτό από μία αδράνεια. Είναι γεγονός ότι δυσκολευόμαστε επιθετικά, αλλά περιμένω από κάποιους επιθετικούς να φορμαριστούν. Οι ακραίοι επιθετικοί και αυτοί που θα μετέτρεπαν τις ευκαιρίες σε γκολ δεν είναι σε καλή κατάσταση. Περιμένουμε βοήθεια και από τους χαφ. Ίσως εκεί να είναι το πρόβλημα και θα δουλέψουμε σε αυτόν τον τομέα. Νομίζω, ότι θα αλλάξει η κατάσταση στη συνέχεια. Όλα τα ματς ήταν δύσκολα. Είχαμε λίγες ευκαιρίες. Το πρόγραμμα άλλωστε θα είναι πιο βατό στη συνέχεια. Έχουμε τους παίκτες, που μπορούν και να δημιουργούν τις ευκαιρίες, αλλά και να σκοράρουν, ενώ περιμένουμε επίσης και τον Μπρίτο… Δεν πρόκειται να συνεχιστεί αυτό το φαινόμενο. Θα έρθουν σίγουρα και τα γκολ», δήλωσε στο «Μ» ο Φοιρός.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!