ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Μίλησε η Ανθρωπιά)

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξαν σήμερα οι ομάδες της Καστοριάς και του Πιερικού μετά το φιλικό αγώνα που έδωσαν μεταξύ τους.


Ο φιλικός αγώνας είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού τα έσοδα της αναμέτρησης διατέθηκαν στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με νεοπλασματική ασθένεια και φίλων αυτών «Μαζί σου» στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα συμπαράστασης, που συχνά πρέπει να βρίσκει μιμητές.

Το ματς που ήταν αρκετά ενδιαφέρον και έδωσε την ευκαιρία και στις δύο ομάδες να χρησιμοποιήσουν ποδοσφαιριστές που είχαν λίγα λεπτά συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα, έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι αγωνιζόμενοι σε ανώτερη κατηγορία (football-league) είχαν δύο δοκάρια (23’ Ντόικιτς και 41’ Καραγκούνης), κατάφεραν και προηγήθηκαν 0-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κώστα Αποστολίδη στο 62’, ενώ δύο λεπτά αργότερα οι "ερυθροκίτρινοι" απάντησαν με υποδειγματικό πλασέ του Αλεξανδρίδη ισοφαρίζοντας σε 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!