Θλάση ο Μάρκοβιτς, εντυπωσιάζει ο Ελιομάρ

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία του Πιερικού στο Καιμακτσαλάν Πέλλας και ο Γ. Καμπερίδης δουλεύει πυρετοδώς με τους συνεργάτες του ώστε να χτιστεί ο νέα Κατερινιώτικη ομάδα που αναμένεται να έχει πολύ καλή παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα.


Ενσωματώθηκε κανονικά ο Ηλίας Μανίκας που κατέβηκε για το γάμο του αδελφού του και ο 34χρονος αρχηγός δείχνει ότι θα είναι και πάλι εκ των πρωταγωνιστών τη νέα χρονιά.

Ο Σέρβος Μάρκοβιτς που υπέστη θλάση θα εξεταστεί από τον χειρουργό ορθοπαιδικό Μανώλη Παπακώστα προκειμένου να διαπιστωθεί η περίπτωσή του, που μάλλον δεν εμπνέει ανησυχία.


Ο Βραζιλιάνος Ελιομάρ προσαρμόστηκε πολύ καλά και αρχίζει να κλέβει τις εντυπώσεις.
Πέρα από την σκληρή και επίπονη προετοιμασία οι παίκτες είχαν και στιγμές χαλάρωσης στο αθλητικό κέντρο του Καιμακτσαλάν.

Συγκεκριμένα γιόρτασαν τα γενέθλια οι νεαροί Μπικιαρόπουλος και Μπουζούκης όπως επίσης και ο μασέρ Γιώργος Αγιανίτης, ενώ την ονομαστική του εορτή γιόρτασε ο Πάρης Παλιάτσιος.

Τέτοιες εκδηλώσεις δένουν τους παίκτες πάρα πολύ και ήδη δημιουργήθηκε ένα πολύ καλό κλίμα στον Πιερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!