Άδοξη ήττα για τον Πιερικό (0-1) (Ρεπορτάζ)

Πιερικός-Τύρναβος 0-1 στο Λιτόχωρο

Το επάνω χέρι στην υπόθεση «πρόκριση» πήρε ο Τύρναβος στο Λιτόχωρο επί του Πιερικού, σε ένα παιχνίδι που διεκδίκησαν επι ίσοις όροις οι δυο ομάδες, ωστόσο ο Τσούκαλος εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος της άμυνας του Πιερικού και έκανε το 0-1 που έδωσε και το τελικά προβάδισμα στην ομάδα του.
Αρκετός ο κόσμος στις κερκίδες του Πύρρος δήμας
 Η ομάδα του Πιερικού από την άλλη, προσπάθησε να αντιδράσει και να φτάσει στην ισοφάριση ωστόσο η αστοχία των ποδοσφαιριστών της αλλά και καλή αμυντική λειτουργία του Τυρνάβου, κράτησαν το νικητήριο σκορ για την ομάδα της Θεσσαλίας.
Τη μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Πιερικός στο 44΄, όταν λάθος του Ποκόνγκ, έβγαλε σε θέση βολής τον Μυστακίδη, που έστειλε την μπάλα στο εξωτερικό των διχτυών.
Στο 47΄ κοντινό πλασέ του Γιαννούλη, απέκρουσε ο Πρίφτης, ενώ αμέσως μετά σέντρα του νεαρού ποδοσφαιριστή του Πιερικού του Γιαννούλη και πάλι αλλά από κοντά ο Μανίκας αστόχησε.


Χάθηκαν κάποιες ευκαιρίες ακόμη από τις δυο ομάδες με την άμυνα των φιλοξενουμένων να κρατάει τελικά το 0-1 και να παίρνει έτσι ο Τύρναβος ένα σημαντικό για την πρόκριση εκτός έδρας αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος Ι.(Μακεδονίας)

Βοηθοί: Νατσιόπουλος Δ.(Μακεδονίας), Γούτας Σ.(Χαλκιδικής).

4ος: Σημαιάκης Α.(Χαλκιδικής).

Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Ντόσης, Ντόικιτς, Κοντσίδης, Σπάσιτς, Μπουζούκης (70’ Παλάτσιος), Ελιομάρ, Κατσιαμήτας (46’Γιαννούλης), Μανίκας, Μυστακίδης (81’ Νικολίτσιος).


Τύρναβος (Άγγελος Διγκόζης): Πρίφτης, Χαλούλος, Πεχλιβανόπουλος, Κισκαμπάνης, Καραμανλής, Μιλουτίνοβιτς, Νταντίδης, Γεωργίου(72’ Σαμαράς), Ποκόνγκ, Τσούκαλος (58’ Σκαθαρούδης), Σολφερίνο (77’ Όττα).

Συνέντευξη τύπου

Γιάννης Μυστακίδης: Υπάρχει ένα ακόμη μάτς.


"Μπήκαμε με στόχο τη νίκη για μας στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Δυστυχώς μια άτυχη στιγμή μας στοίχισε και δεν τα καταφέραμε. 

Όλοι δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας και στο γήπεδο φάνηκε ποιος ήταν καλύτερος. 

Για μας δεν έχει τελειώσει τίποτε, υπάρχει ένα ακόμη ματς και θα πάμε να αποδείξουμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα".

Γιώργος Καμπερίδης: Το αποτέλεσμα δεν λέει την αλήθεια.


Το αποτέλεσμα δε λέει σε καμία περίπτωση την αλήθεια. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, προσπάθησαν, παρότι προέρχονται από επίπονη προετοιμασία και νομίζω πως αν δεν είχαμε την άσχημη στιγμή στη φάση του γκολ, φαινόταν καθαρά ότι ήταν θέμα χρόνου να βρεθούμε μπροστά στο σκορ μέσα από την υπομονή που είχαμε στο παιχνίδι μας κι από εκεί και πέρα, η εξέλιξη θα ήταν διαφορετική. 

1 σχόλιο:

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!