Ισόπαλος Πιερικός στην Αριδαία

cfoot2
Οι Κατερινιώτες έμειναν στο 1-1 με τον τοπικό Αλμωπό, χάρη σε γκολ του Μολυτσάν.

Οι παίκτες του Γιώργου Καμπερίδη εμφανώς κουρασμένοι από την σκληρή προετοιμασία στο Καϊμακτσαλάν, είχαν την ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής σε ένα φιλικό παιχνίδι, μετά από 15 ημέρες περίπου διπλών και τριπλών προπονήσεων.
Το ματς έληξε ισόπαλο με τελικό σκορ 1–1, με τα γκολ να πετυχαίνουν στο 49’ ο Κώνστας για τον Αλμωπό και στο 71’ ο Μουλτσάν (που δοκιμάζεται από τους Κατερινιώτες), μετά από ωραία σέντρα του Αλέξανδρου Καρτσαμπά για τον Πιερικό.
Το επόμενο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα της Πιερίας είναι προγραμματισμένο για τις 7 Αυγούστου με την Ερμιονίδα (προετοιμάζεται στο Ελατοχώρι) στην Κατερίνη.
Αλμωπός Αριδαίας (Λεωνίδας Μπίλης): Καραγιαννίδης (87’ Παυριανίδης), Ελευθεριάδης Θ., Κανωτίδης (46’ Δέλιος), Σαπουντζής (46’ Μιτιτενίδης) (86’ Θεοδωρίδης), Μπογδάνης (58’ Μιχαηλίδης) (80’ Κουκλίδης), Ελευθεριάδης Γ., Τσαουσίδης (37’ Τσόλκας), Τσιτλακίδης (70’ Ορτζάνης), Παντελίδης (46’ Κώνστας) (83’ Φανιάδης), Βίκτος (80’ Δεμίρης Π.), Ελευθεριάδης Λ.
Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης): Παπατολίκας, Τάχος, Νικολίτσης, Ντόικιτς, Κοντσίδης, Σπάτσιτς, Παναγιώτου, Κόιτς, Κατσιαμήτας, Ελιομάρ, Μανίκας.
Έπαιξαν και οι: Πατσιογιώργος, Παναγιωτίδης, Καρατάσιος, Μπουζούκης, Μουλτσάν, Παλιάτσος, Καρτσαμπάς Αλέξ., Κρυστάλλης, Τζήνας, Κοντούλης.
Πηγή: pieriasport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!