Μιλάει με Κανούλα ο Πιερικός!

Δίαυλο συζητήσεων έχει ανοίξει ο πρόεδρος του Πιερικού Κώστας Παπαδόπουλος με τον νεαρό επιθετικό Σάκη Κανούλα.


Ο 22χρονος σεντερ φορ, αν και νεαρής ηλικίας είναι γνώστης των επαγγελματικών γηπέδων καθώς έχει αγωνιστεί δύο χρόνια στον Άρη στην Superleague και ένα χρόνο στον ΌΦΗ με 15 συμμετοχές στα μεγάλα σαλόνια και 3 τέρματα. Την σεζόν που μας πέρασε αγωνιζόταν στην ομάδα του Τυρνάβου. Ο παίχτης εφόσον συμφωνήσει με τον πρόεδρο του Πιερικού, θα βρίσκετε στην Κατερίνη για να προπονηθεί και να υπογράψει τις επόμενες μέρες.



Ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του Καρτσαμπά.

Απο την άλλη ανοιχτό είναι το θέμα του νεαρού γηγενή στόπερ Χρήστου Καρτσαμπά, ο οποίος δεν έχει βρει μέχρι στιγμής ομάδα, και αυτό έκανε την διοίκηση του Πιερικού να τον πλησιάσει εφόσον η ομάδα έχει ανάγκη απο έναν αμυντικό ακόμη. Πέρα απο αυτό υπάρχει ένα ζήτημα ανάμεσα στις δυο πλευρές που αναμένεται να λυθεί και εφόσον γίνει αυτό να επιστρέψει στο στρατόπεδο του Πιερικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!