Ισόπαλος με Ερμιονίδα ο Πιερικός, ''έλαμψε ο Σίλβα''!

 Ένα καλό για την εποχή παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι 150-200 περίπου φίλοι του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο γήπεδο του Σβορώνου.  



Το τελικό 2-2 ανάμεσα στον Πιερικό και την Ερμιονίδα δεν δυσαρέστησε κανέναν αφού ο στόχος του συγκεκριμένου αγώνα ήταν ο χρόνος συμμετοχής τον οποίο πήραν όλοι οι παίκτες των δυο ομάδων και βέβαια τα συμπεράσματα των προπονητών Γιώργο Καμπερίδη, Ρομπέρτο Μπολάνο και των τεχνικών επιτελείων των δυο συλλόγων.

Η Ερμιονίδα άνοιξε σχετικά νωρίς το σκορ με τον Stojmirovic στο 15΄ για να ισοφαρίσει πρίν λήξει το πρώτο μέρος με δυνατό σουτ ο Ελιομάρ, που εντυπωσίασε ιδιαίτερα με τις κινήσεις του μέσα στον 
αγωνιστικό χώρο. 

Ο Πιερικός μπήκε μπροστά στο σκορ με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μανίκας στο 60΄για να ισοφαρίσει τελικά στο 88΄με σουτ έξω από την περιοχή ο Γυφτοκώστας.
Ο Μουσταφίδης της Ερμιονίδας αποχώρησε στο ζέσταμα γιατί αισθάνθηκε ενόχληση στον δικέφαλο και τη θέση του πήρε ο Παπανικολάου.

Διαιτητής ήταν ο Γκαραγκάνης με βοηθούς τους Θεοδώρου και Μηνούδη.

Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης): Πατσιογιώργος (46΄Παπατολίκας), Ντόικιτς, Κοντσίδης (85΄Παναγιωτίδης), Τάχος (46΄Λαμπάκης), Νικολίτσης (65΄Παπαδόπουλος), Μπουζούκης (46΄Κοντούλης), Σπάσιτς (70΄Καρατάσιος), Κατσιαμήτας (46΄Ντόσης), Ελιομάρ (55΄Κόιτς), Μουλτσάν (75΄Παλιάτσος), Μανίκας (75΄Καρτσαμπάς Χρ.)

Ερμιονίδα (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πουρής, Λίτσης, Παπανικολάου, Ιασωνίδης, Κολόκας, Κιοσές, Συμελίδης, Stojmirovic, Καραδεμήτρος, Pavicevic, Βλαχόπουλος.

Έπαιξαν και οι:

Σαμαράς, Λαζάρου, Ευθυμιάδης, Tape, Svojc, Τζανής, Καπουράνης, Γυφτοκώστας, Κολοκοτρώνης, Μποσινάκης, Παρασκευοπουλος.

Pieriasport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!