Τηλεφωνική επικοινωνία Σταματή – Ζιαμπάρη!

O επιθετικός του Πιερικού τόνισε σε συνέντευξή του ότι ζήτησε συγνώμη από τον αμυντικό του Ηρακλή και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του.


Ο Ανδρέας Σταματής δεν έμεινε μόνο στις δηλώσεις που έκανε σε ραδιόφωνο της πόλης για τον επίμαχο τραυματισμό του Ζιαμπάρη στο χθεσινό παιχνίδι.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής του Πιερικού σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα gazzetta.gr, τόνισε ότι ζήτησε συγνώμη για την ενέργειά του από τον υψηλόσωμο αμυντικό του Ηρακλή, τόσο κατά την διάρκεια του αγώνα, όσο και μετά το τέλος του, ενώ επικοινώνησε και τηλεφωνικά μαζί του.
«Βεβαίως και του ζήτησα συγνώμη και κατά την διάρκεια του αγώνα του εξήγησα, αλλά και μετά. Τον πήρα και τηλέφωνο να του μιλήσω, άλλωστε γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Δεν υπάρχει θέμα» τόνισε χαρακτηριστικά ο επιθετικός των «μελανόλευκων».

Bluearena

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!