Τσιάρας: Στο χέρι μας να κάνουμε,,,Αποτελέσματα!!



Ένας απο τους Νεοαποκτηθείς Ποδοσφαιριστές ο 21χρονος Αντώνης Τσιαρας μιλάει στο PierikosNews για την φετινή Β΄Εθνικη, για τον δύσκολο στόχο του Πιερικού, για την Επιλογή του να φορέσει τα μελανόλευκα όσο και για τους προσωπικούς του στόχους.

P.News: Ποια είναι η γνώμη σου για το φετινό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής ;
το πρωτάθλημα της β εθνικής είναι πολύ δυνατό την φετινή χρονιά!υπάρχουν πολύ μεγάλες ομάδες όπως η ΑΕΚ η ΛΑΡΙΣΑ ο ΗΡΑΚΛΗΣ που κανουν ξεχωριστό τ φετινό πρωτάθλημα. Επίσης τ γεγονός οτι πέφτουν πολλές ομάδες έχει κάνει το επίπεδο του πρωταθλήματος πιο ανταγωνιστικό!

P.News: Πως κατέληξες να συνεχίσεις την καριέρα σου στον Πιερικό ;
Το καλοκαίρι είχα πάρει την απόφαση να μείνω στον Αρη καθώς οι άνθρωποι της ομάδας μ είχαν διαβεβαιώσει οτι θα αγωνιζόμασταν στην Β' εθνική!απο τότε άλλαξαν πολλά κ τον Σεπτέμβριο η ομάδα έπεσε λόγω των γνωστών προβλημάτων στην Γ'εθνικήαπόφαση μ ήταν να μην συνεχίσω!στην συνέχεια ήρθε η πρόταση του Πιερικού κ αποφάσισα να έρθω γιατί οι άνθρωποι της ομάδας μου έδειξαν οτι με θέλουν πολύ!

P.News: Θεωρείς οτι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, ποιες ομάδες βλέπεις ως φαβορί ;
Οπως είπα κ πριν υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός σ αυτήν την κατηγορία!πιστεύω οτι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο κ οτι όλες οι ομάδες είναι πάνω κάτω στ ίδιο επίπεδο!στον δικό μας όμιλο πιστεύω οτι τα δυο μεγάλα φαβορί είναι η Λάρισα κ ο Ηρακλής, με την Λαμία να δείχνει ικανή να κυνηγήσει μέχρι τέλους την άνοδο!

P.News: Ποιο είναι το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και πόσο δύσκολος θεωρείται ο στόχος της παραμονής ;
Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό!πλέον έχουμε γίνει ομάδα κ αυτό αρχίζει να φαίνεται σιγά σιγά μέσα στο γήπεδο. Δουλεύουμε πολύ καλά στις προπονήσεις και η γνώμη μου είναι οτι θα κάνουμε μια καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, ολα τα παιχνίδια είναι δύσκολα όμως είναι στο χέρι μας να κάνουμε τα απαραίτητα αποτελέσματα και να είμαστε όσο το δυνατόν ψηλότερα στην βαθμολογία!

P:News: Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι ;

ΟΙ στόχοι μου είναι να βοηθήσω την ομάδα μου με όλες μου τις δυνάμεις να πετύχει τον στόχο της. Απο εκεί και πέρα πρέπει ν δουλεύω σκληρά και να βελτιώνομαι καθημερινά για να φτάσω όσο ψηλότερα γίνεται.

Γιάννης Ελενίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!