Ηρακλής-Πιερικός 2-2

Ο Πιερικός αποδείχτηκε, σκληρό καρύδι, καθώς κατάφερε και ανέτρεψε το εις βάρος 2-0 και ισοφάρισε σε 2-2, τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.  Ο Πιερικός κατέφερε και ανέτρεψε το σκορ μέσα σε δέκα λεπτά. Η ισοπαλία, είναι μια γκέλα για τον Ηρακλή και αναμφισβήτητα η μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής καθώς ο γηπεδούχος και πρωτοπόρος Ηρακλής βρίσκεται σε άριστή κατάσταση, με συνεχή αποτελέσματα  
Ηρακλής-Πιερικός 2-2 | onsports.gr
Το παιχνίδι ξεκίνησε θετικά για τον Ηρακλή, καθώς στο 14’, ήταν μπροστά 2-0 και όλα έδειχναν ένα υγιεινό περίπατο του Γηραιού.  Ο Ηρακλής, με το 2-0 υπέρ του, κατέβασε τον ξέφρενο ρυθμό των πρώτων λεπτών. Ήλεγχε τον αγώνα, αλλά χωρίς να εντυπωσιάζει με την απόδοση του. Ο Πιερικός από την πλευρά του, προσπαθούσε να ξεπεράσει τα γρήγορα γκολ των γηπεδούχων και να μειώσουν για να μπουν ξανά στο παιχνίδι.
Ο Γηραιός προηγήθηκε μόλις  στο 3’ με τον Σιατραβάνη, να σεντράρει και τον Λουκίνα, να πιάνει την κεφαλιά, η μπάλα βρίσκει στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ντιέγκο Ρομάνο . Στο 14’ ο Πουρτουλίδη, εκτελεί φάουλ, ο  Λουκίνας πιάνει κεφαλιά θα τον με τον Παπατολίκα, να διώχνει,  αλλά ο Ρομάνο στην σωστή θέση με προβολή κάνει το 2-0! Οι γηπεδούχοι, συνέχισαν να πιέζουν ευκαιρία για να αυξήσουν το δείκτη του σκορ.
Η απάντηση του Πιερικού
Οι δύο ομάδες μπήκαν νωθρά στο δεύτερο ημίχρονο. Ο μεν Ηρακλής, επαναπαύτηκε, από το 2-0 και με τον δε Πιερικό, να μην δείχνει την διάθεση να παλέψει για κάτι καλύτερο.  Στο  ποδόσφαιρο, όμως μπορούν να αλλάξουν τα πάντα σε μια στιγμή. Η καίρια στιγμή για τον Πιερικό, ήρθε στο  77’. Ο Μυστακίδης, έπιασε ένα δυνατό σουτ κέρδισε τον Χουάντερσον που δεν μπόρεσε να  αντιδράσει και η ομάδα της Κατερίνης μείωσε σε 2-1. Το γκολ του Μυστακίδη, αφύπνισε τους συμπαίκτες και πάλεψαν για την ισοφάριση. Η πολύτιμη ισοφάριση, για τον Πιερικό, έγινε στο 87 με τον σουτ του Μπαξεβάνου!  
Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Βαλεριάνος σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους φιλοξενούμενος να πανηγυρίσουν τον βαθμό της ισοπαλίας, ενώ αντίθετα οι παίκτες του Γηραιού, πήγαν στα αποδυτήρια απογοητευμένοι.
Οι συνθέσεις
ΗΡΑΚΛΗΣ (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Στάμου, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Πουρτουλίδης (Μπαρτολίνι 82′), Σιατραβάνης, Βαλεριάνος, Κάσσος (Τσιλιγκίρης 61′), Λουκίνας (Αγγελούδης 71′), Ζιαμπάρης.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Θ. Γράφας): Παπατολίκας, Καραγιάννης, Καρτσάμπας, Καρατάσιος, Γιαννούλης, Μπαξεβάνος, Μπουζούκης, Μυστακίδης (Κατσιαμήτας 90′), Ντόσης, Σταματής, Μπαστάνης (Παλιάτσος 58′).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!