Με επιμονή κι αποφασιστικότητα τα καταφέρατε!!

Του Βασίλη Τσακιρίδη
Θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας, στο προπονητικό επιτελείο, στη διοίκηση, στους φιλάθλους, φίλους και οπαδούς μας της μεγάλης οικογένειάς μας που λέγεται ΠΙΕΡΙΚΟΣ.


Συγχαρητήρια για το ποδοσφαιρικό πρόσωπο κι ανάστημα που επιδείξατε στο Καυτατζόγλειο στάδιο και σας απόλαυσαν όλοι οι Πιεριείς κι όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι της Ελλάδας.


Σταθήκατε όλοι παλικάρια. Η απόδοσή σας στο συγκεκριμένο παιχνίδι αποδεικνύει περίτρανα ότι είχατε κατάθεση ψυχής και πίστης για το αποτέλεσμα, καθώς αποδείξατε τα τεράστια αποθέματα ψυχικών δυνάμεων που είχατε ώστε να έρθει το ποθητό αποτέλεσμα.



Με επιμονή κι αποφασιστικότητα καταφέρατε κάτι που στην αρχή του παιχνιδιού φαινόταν δύσκολο κι ακατόρθωτο, αλλά στη συνέχεια με την αγωνιστικότητά σας το καταφέρατε.
Μεταδώσατε ότι << η περηφάνια και η αξιοπρέπεια έχουν νόημα μέσα στον αγωνιστικό χώρο>>.

Ευχόμαστε στην ομάδα μας επιτυχίες στα επόμενα παιχνίδια, τιμώντας τη λαμπρή ιστορία της.
Στις φωτογραφίες οι ένθερμοι φίλοι του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στο γνωστό στέκι CAFE ΠΑΣΧΑΛΗΣ ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι από το τελικό συναρπαστικό αποτέλεσμα όπου συνεχώς ελπίζαμε καταγράφοντας  τα συναισθήματα δυναμικής των ποδοσφαιριστών μας.

Σας ευχαριστούμε για τα υπέροχα συναισθήματα που μας χαρίσατε κι ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.
Ραντεβού στο επόμενο παιχνίδι στο γήπεδό μας με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, για μια νέα ανοδική πορεία της ομάδας μας, γιατί αυτή η ομάδα συνεχίζει να έχει παρόν και μέλλον. Όλοι, φίλοι στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης.

Με εκτίμηση
Βασίλης Τσακιρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!