Ήττα εκτός Προγράμματος-Εύκολο έργο ο Πιερικος δήλωσαν στην Καρδίτσα!! (VIDEO).

Βαριά ήττα γνώρισε ο Πιερικος στην Καρδίτσα με σκορ 4-1

Οι παίκτες του Γραφα πλήρωσαν τα επανειλημμένα λάθη τους χωρίς να καταφέρουν απο νωρίς να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα σπαταλώντας μερικές καλές ευκαιρίες κυρίως στο 1ο ημίχρονο.


Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Καρδίτσας ανέβηκε στους 13 βαθμούς και ξεπέρασε τον αντίπαλό της που έμεινε στους δώδεκα.

Το ματς δεν αντέχει σε κριτική με τους «κιτρινόμαυρους» να είναι καλύτεροι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και το αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει την εικόνα που είχε η αναμέτρηση.



Μόλις στο 3’ ο Μίχος έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους, ενώ στο 22’ ο Μπιτέλης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Ωστόσο η Αναγέννηση δεν σταμάτησε εκεί. Ο Γκουγκούδης στο 53’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ ο Υφαντής 15 λεπτά αργότερα σκόραρε για το 4-0.

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Κατερίνης ήταν να σημειώσει το γκολ της τιμής στο 75’ με τον Αλεξίου.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σ. Θεοδοσιάδης): Μέλκας, Σάββας (61' Υφαντής), Παπαργυρίου (70' Τζάνης), Στάμος, Οικονόμου, Κουλίδης, Γκουγκούδης, Μίχος (82' Δημόπουλος), Τζέκος, Μπιτέλης, Μαυριάς.

Πιερικός (Θ. Γράφας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Μπουζούκης (58' Σταματής), Καρτσαμπάς, Ντόσης, Τσιάρας (76' Κόιτς), Σπάσιτς, Ελιομάρ (63' Παλάτσιος), Μυστακίδης, Γιαννούλης, Αλεξίου.


Βίντεο του Αγώνα (HL)


Τα αρνητικά σχόλια απο Καρδίτσα για τον Πιερικό (κλικ στην φώτο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!