Γενναία ισοπαλία του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με την ΑΕΛ, με έναν ''κουραστικό'' Τεβεκέλη!

Η ΑΕΛ των μεγάλων απαιτήσεων και με ένα πραγματικά μεγάλο μπάτζετ, δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε τον Πιερικό στην Κατερίνη που αν και αντιμετωπίζει τα δικά του προβλήματα κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία (0-0).


Ο Πιερικός από το 68’ αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μπουζούκης, ούτε όμως αυτό δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί η ΑΕΛ. Απογοήτευση για την AEΛ με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.



Περίπου 800 των γηπεδούχων και άλλοι 150 φίλαθλοι της ΑΕΛ βρέθηκαν στο γήπεδο της Κατερίνης που παρά το τσουχτερό κρύο φώναζαν συνέχεια και εμψύχωναν τους παίκτες του Πιερικού και της ΑΕΛ αντίστοιχα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πιερικός αμυνόταν με διπλή άμυνα ζώνης προσπαθώντας να σταματήσει τις προσπάθειες της ΑΕΛ. Από την άλλη το συγκρότημα του Παναγιώτη Τζαναβάρα προσπάθησε με τους Περίκο, Γιάντση, Ενγκεσάν και Μπόγιοβιτς να ολοκληρώσει επιθέσεις χωρίς όμως να τα καταφέρει με επιτυχία. Η κατοχή της μπάλας και η πρωτοβουλία των κινήσεων ήταν για την ΑΕΛ στο πρώτο 45λεπτο, αλλά ως εκεί.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ ήταν αυτή που πίεσε χωρίς όμως επι της ουσίας να κάνει την πολύ μεγάλη ευκαιρία σε ένα παιχνίδι που σίγουρα θα ξεχαστεί γρήγορα από τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν.

Διαιτητική τριπλέτα: Τεβεκέλης, Κατσικογιάννης, Κωτούλας.

Πιερικός (Θωμάς Γράφας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Καραγιαννίδης, Καρτσαμπάς (61’ Παλιάτσιος), Γιαννούλης (88’ Μπαστάνης), Μπαξεβάνος, Τσιάρας, Μπουζούκης, Μυστακίδης (93’ Γιαννόπουλος), Ντόσης, Σταμάτης.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Καρανίκας, Σαρακατσάνος, Μελισσάς, Κουρτεσιώτης, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Περίκο (73’ Σερτζίνιο), Γιάντσης (56’ Παμλίδης), Ενγκεσάν (46’ Πίντο), Μπόγιοβιτς.

2 σχόλια:

  1. Ερώτηση προς τους συγγενείς του Μυστακίδη που σχολίαζαν τις προάλλες....

    Βοήθησε απόψε ο Γιαννης? και αν ναι πόσο? και γιατί έπαιρνε όλες τις φάσεις πάνω του? και γιατί ένα φάουλ από τα πλάγια το εκτελεί απευθείας? Μήπως τον έδειχνε η τηλεόραση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΕΣ Ο ΜΙΣΤΑΚΙΔΗΣ ΜΕ ΤΙΝ ΑΕΛ ΔΕΝ ΕΙΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΜΕ ΤΙΝ ΑΕΛ ΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΕΠΕΞΕ ΜΠΑΛΑΡΑ ΑΠΛΟΣ ΤΑ ΣΟΥΤ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΙΚΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΕΔΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΣΟΥΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΟ ..ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΥΡΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΠΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΚΤΕΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!