Κοιτάει μόνο Τύρναβο ο Πιερικός!

Ο αγώνας της Τετάρτης και η βαριά σε σκορ ήττα στον Βόλο από τον Ολυμπιακό, έχει περάσει ήδη στο παρελθόν για την ομάδα του Θωμά Γράφα που προετοιμάζεται ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Τύρναβο στην Κατερίνη.


Ο τεχνικός της Κατερινιώτικης ομάδας θα έχει στη διάθεση του τους Τσιάρα, Μυστακίδη και Γιαννούλη που επιστρέφουν αφού εξέτισαν τις τιμωρίες τους.



Το παιχνίδι με την ομάδα της Θεσσαλίας είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια και έτσι το βλέπουν στο «μελανόλευκο» στρατόπεδο αφού μια νίκη επί των αντιπάλων τους αποτελεί εξάποντο. Αυτό γιατί και οι δυο ομάδες έχουν κοινό στόχο, δηλαδή την παραμονή στην κατηγορία.

Η καλή αύρα που επικρατεί γενικότερο στον σύλλογο της Πιερίας τις τελευταίες αγωνιστικές και το θετικό κλίμα γενικότερα δεν άλλαξε από το αποτέλεσμα του Βόλου. Απλά αποτέλεσε μια παρένθεση την οποία θέλουν να κλείσουν προπονητής και παίκτες, με την νίκη τους στο επόμενο παιχνίδι με τον Τύρναβο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!