Πρώτη αποστολή : εξετελέσθη για τον Πιερικό!

Ο Πιερικός νίκησε 2-0 στην Άμφισσα το νεανικό σύνολο του Φωκικού και εδραιώθηκε σε θέσεις πλέι άουτ.
Aπέναντι στον υποβιβασμένο Φωκικό τέθηκε αντιμέτωπος την Τετάρτη (18/03) στην Άμφισσα ο Πιερικός και κατάφερε να φύγει νικητής με 2-0 χάρη σε αυτογκόλ του Πολυχρονάκη στο 24' και πλασέ του Σταματή στο 67'.
Ο Σταματής είχε δοκάρι στο 63' για την ομάδα της Κατερίνης, η οποία με το τρίποντο αυτό ξέφυγε από τις θέσεις του απευθείας υποβιβασμού και εδραιώθηκε σε τροχιά πλέι οφ.


ΦΩΚΙΚΟΣ (Αχιλλέας Μανέτας): Αμουτζάκης, Κουλός, Χαντάκιας, Πολυχρονάκης, Ευαγγελιδάκης, Ζαχαρόπουλος (27' Πρίφτης), Ντούνης, Κυριακάκης (51' Ντάφλας), Ντάμπος (62' Ζαρκάδας), Γεωργουσόπουλος, Μεγάλος.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Θωμάς Γράφας):Παπατολίκας, Λαμπάκης, Καραγιαννίδης, Καρτσαμπάς, Τσουμάγκας, Παλιάτσιος (73' Γιαννόπουλος), Μπουζούκης, Μπαξεβάνος, Μυστακίδης (87' Μπαστάνης), Σταματής, Γιαννούλης (90' Κατσιαμήτας).


flnews

1 σχόλιο:

  1. ελπίζω στα Σέρρας να έχει καλύτερη εμφάνιση γιατί από ότι έμαθα σήμερα, σούταραν και δεν στόχευαν, ας δουλέψει 2 μέρες στα τελειώματα ο Γράφας.

    φιλικά :) ενας απλός φίλαθλος του Πιερικού :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!