|MONO| ΝΙΚΕΣ σε Φωκικό και Σέρρες θέλει ο Πιερικός!

Για τον Πιερικό τα τέσσερα προσεχή ματς είναι όλα τα λεφτά, και θα προσπαθήσει να τα παλέψει όλα, εάν θέλει να παραμείνει μέσα στον στόχο του!


Ακόμα τέσσερα ματς απομένουν για τον Πιερικό, για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της σεζόν. Τα δύο εξ αυτών είναι απέναντι σε ομάδες που έχουν υποβιβαστεί, επίσημα ο Φωκικός πλέον, ενώ ο Εθνικός Σερρών δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία επίσης. Περιθώρια δεν υπάρχουν, και έτσι ο Γράφας πρέπει να κατεβάσει δυνατή την ομάδα σε αυτά τα κρίσιμα πλέον παιχνίδια. Η αρχή γίνεται την επόμενη αγωνιστική την Τετάρτη με τον Φωκικό και ακολουθούν Εθνικός Σερρών και Αναγέννηση Καρδίτσας. Τρία ματς που είναι κομβικά αναφορικά με τη συνέχεια. Το τελευταίο ματς είναι απέναντι στη Ζάκυνθο.
Απών απο τον ''πρώτο τελικό'' στην Άμφισσα θα είναι ο κεντρικός Τσιάρας που θα εκτίσει την ποινή του και θα αντικατασταθεί απο τον Μπαξεβάνο, καθώς και ο Αριστερός μπακ Ντόσης, που την θέση του θα πάρει ο Τσουμάγκας που δηλώνει 100% έτοιμος, κάτι που φάνηκε και στο φιλικό με τον Βατανιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!