Σταματής : Μια ομάδα μια οικογένεια..... ο Πιερικός!!

Ο Επιθετικός του Πιερικού Ανδρέας Σταματής μιλάει στο PierikosNews για την ψυχολογία της ομάδας, την καλή βαθμολογική συγκομιδή αλλά και για την δικαίωση της επιλογής του να αγωνιστεί στον Πιερικό.



Τι ψυχολογία επικρατεί στα αποδυτήρια μετά τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα και την καλή βαθμολογική συγκομιδή ;

Εχω ξαναπεί οτι είμαστε μια οικογένεια και οτι κάθε ματς το βλέπουμε σαν τελικός!! Η ψυχολογία μας είναι πολύ καλή επειδή είμαστε όλοι μια παρέα μια οικογένεια και όλο αυτό το κλίμα που έχουμε στα αποδυτήρια βγαίνει και στο γήπεδο παίζοντας σωστό ποδόσφαιρο με πολύ καλή τακτική συμπεριφορά .

Το οτι είστε τόσο νεαρό ρόστερ σας επηρεάζει καθόλου ως προς τον στόχο της ομάδας ;

Καθόλου γιατί αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο για εμάς και επειδή είμαστε όπως είπες νεαρό ρόστερ έχουμε όνειρά και φιλοδοξίες και έτσι μοχθούμε και δουλεύουμε καθημερινά με στόχο το καλύτερο και ως γνωστόν ο καλύτερος καθρέφτης είναι το γήπεδο και εκεί φαίνεται .


Έχεις πετύχει τρία σημαντικά γκολ με πολύ καλές εμφανίσεις, είσαι ευχαριστημένος με την επιλογή σου να μεταγραφείς στον Πιερικό ;

Ναι θεωρώ εξαιρετική την επιλογή μου να είμαι στην οικογένεια του Πιερικού και χαίρομαι που αποτελώ ενεργό μέλος της ομάδας αυτής και θα κάνω ακόμα οτι καλύτερο μπορώ.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!