Σφάξιμο και τρομοκρατία στην Ζάκυνθο!!

Πηγές από σήμερα μας ενημερώνουν ότι η ομάδα του Πιερικού χτυπήθηκε πισώπλατα από κακή διαιτησία και φιλοξενία στο χθεσινό παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής στην Ζάκυνθο.

Ξεκινώντας να αναφέρουμε σε όσους δεν ξέρουν, (διότι για κάποιο λόγο, δεν γράφτηκε τίποτα και πουθενά), ότι ο Πιερικός χθες ήταν αντιμέτωπος με μια κάκιστη διαιτησία.
-Περιληπτικά θα σας πούμε ότι οι πηγές μας αναφέρουν ότι ο διαιτητής σταματούσε τον αγώνα όποτε ο Πιερικός έκανε επίθεση, αναφορικά τέσσερις φορές έδωσε οφ σαιντ, ενώ όλοι οι παίκτες ήταν σε κανονικότατη θέση! 
-Μέσα σε αυτά ακύρωσε δύο γκολ της ομάδος μας!
Ο Πιερικός δηλαδή χρειάστηκε να κερδίσει φάουλ για να βάλει γκολ, και αυτό έγινε στο 71ο λεπτό όταν ο Μυστακίδης με εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-1 !
-Κακή φιλοξενία της ομάδας μας, καθώς μας αναφέρουν ότι στον πάγκο του Πιερικού υπήρχε τρομοκρατία, καθ όλη την διάρκεια του αγώνα και κυρίως μόλις έγινε το 1-1 και μετά!

Η ομάδα μας αντέδρασε άμεσα, αλλά και πάλι χωρίς να πει πολλά πολλά, ανάρτησε στο Facebook την συγκεκριμένη φωτογραφία με λεζάντα ''Off side?????Κι όμως δόθηκε!!!..'' 
Χωρίς μεχρι στιγμής να αναφέρει η να διασταυρώσει κάτι παραπάνω...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!