Συνεχίζεται σε φουλ ρυθμούς η προετοιμασία του Πιερικού! (ΦΩΤΟ)

Σε φουλ ρυθμούς προπονείται η ομάδα από την αρχή αυτής της εβδομάδας έως και αύριο όπου θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία. Ο Θωμάς Γράφας ολόκληρη την εβδομάδα δουλεύει στην τακτική και την δύναμη των ποδοσφαιριστών, καθώς και στα παιχνίδια με την μπάλα στα πόδια, καθώς θέλει να ''σκληραγωγήσει'' τους παίκτες του εν όψει πλει αουτ!
Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Πιερικού εκεί όπου θα γίνει ο μεθαυριανός αγώνας κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Απών απο την πρεμιέρα θα είναι ο Στέλιος Λαμπάκης (τιμωρημένος) ο Γιάννης Ντόσης (αναρρώνει) και ο Αβραάμ Καραογλανίδης (τραυματίας).
Παρόλα αυτά η ομάδα δηλώνει έτοιμη για την μάχη που θα δώσει απέναντι στην Καρδίτσα και ευελπιστεί ότι το μίνι-πρωτάθλημα θα ξεκινήσει με νίκη! Επίσης η συγκεκριμένη αναμέτρηση δείχνει να προσελκύει τον κόσμο της Κατερίνης και ίσως την Κυριακή δώσει βροντερό παρών στον πρώτο αγώνα της ομάδος μας στα πλει αουτ! Η στήριξη είναι απαραίτητη και οι ποδοσφαιριστές του Θωμά Γράφα την χρειάζονται για να πετύχουν τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία οπού όπως φαίνονται τα πράγματα του χρόνου θα είναι πολύ πιο ήρεμα.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από την προπόνηση..

 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!