Και τώρα..... Πλει αουτ! (ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ PIERIKOSNEWS)

Πρωτάθλημα.. τέλος για την Football League οπού απο εδώ και πέρα χωρίζετε 'στα δύο' σε πλει οφ και πλει αουτ, καθώς μόνο μια ομάδα θα είναι αυτή που θα κάνει απο εδω και πέρα....καλοκαίρι, και αυτή θα είναι η Λαμία καθώς δεν θα μπει σε κανένα από τα δύο μπαράζ! 

Ο Πιερικός μας, πλέον καλείτε ανάμεσα σε πέντε υπόλοιπες ομάδες να τερματίσει στην πρώτη τριάδα των πλέι άουτ που θα τον εξασφαλίσει και την παραμονή στην κατηγορία για την πιο εύκολη όπως όλα δείχνουν Football League του 2015-16! Απέναντι του ο Πιερικός θα βρει την Ζάκυνθο, τον συντοπίτη Αιγινιακό, την Αναγέννηση Καρδίτσας, τον Αγροτικό και τον Τύρναβο

Πάμε να ξεθάψουμε τα μεταξύ παιχνίδια του Πιερικού και των ομάδων που θα ανταγωνίζεται στα πλει αουτ, και να δούμε τους αριθμούς τους υπέρ και τους κατά, και που θα πρέπει να δείξει περισσότερη προσοχή η ομάδα, αν και παντού είναι απαραίτητη αυτή!

ΜΕ ΖΑΚΥΝΘΟ (ΜΕΣΑ)  (1-1)  -- (ΕΞΩ) 2-1 --
ΜΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (ΜΕΣΑ) (1-0) -- (ΕΞΩ) 4-1) --
ΜΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ (ΜΕΣΑ) (1-1) -- (ΕΞΩ) 1-1 --
ΜΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ (ΜΕΣΑ) (1-0) -- ΕΞΩ (2-3) --
ΜΕ ΤΥΡΝΑΒΟ (ΜΕΣΑ) (1-1) -- ΕΞΩ (0-0) --

*Οπότε έχουμε και λέμε ΑΗΤΤΗΤΟΣ ο Πιερικός υπήρξε με τον Αιγινιακό, Αγροτικό και τον Τύρναβο.
*Σημαντικό συν είναι ότι σκόραρε σε όλα τα παιχνίδια (πλην το 0-0 στον Τύρναβο) και σε ολα ήταν ανταγωνιστικός.
*Νίκησε μέσα-έξω τον Αγροτικό.
*Έχασε μόνο δύο φορές εντός έδρας απο τον Ηρακλη (0-1) και Βόλο (0-1) με την τελευταία ήττα να έρχεται τον Νοέμβριο.

Εαν μετρήσουμε τους βαθμούς που πήρε στο πρωτάθλημα ο Πιερικός, με τις ομάδες που θα ανταγωνιζεται στα πλει αουτ, η ομάδα μας μαζεύει 14 βαθμούς. Δεν ξέρουμε που και σε πόσους βαθμούς θα κριθεί η παραμονή στο μίνι πρωτάθλημα των πλει αουτ, αλλα σίγουρα η ομάδα μας θα τα παλέψει ολα, καθε ματς το ίδιο δυνατά με το αλλο, ωστε να πετύχει τον στόχο της! Ο Πιερικός ειναι δυνατός και το έχει δείξει σε ολα τα ματς! Μένει η υποστήριξη του κόσμου, σε ολα τα ματς πρέπει να ειναι εκει, ακόμα και στα πιο κοντινά εκτός (Αιγίνιο, Εύοσμο, Λάρισα ακόμα και Καρδίτσα! Δίπλα να είμαστε και ολα τα καλά θα έρθουν. 

Η βαθμολογία των play out (Βορράς)
ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ
1. Ζάκυνθος 6
2. Αν. Καρδίτσας 2
3. Αιγινιακός 1
4. Πιερικός 0
5. Αγρ. Αστέρας 0
6. Τύρναβος 0

Σύμφωνα με το αγωνιστικό τμήμα της Football League, εάν το γινόμενο βγάζει κάτω από μονάδα σε μια ομάδα, π.χ. 0.75, τότε η στρογγυλοποίηση γίνεται προς τα κάτω. Αν το γινόμενο βγάζει έστω 1,5, τότε η στρογγυλοποίηση γίνεται προς τα πάνω.

Από εκεί και πέρα, σημειώνεται πως στη Football League θα παραμείνουν οι ομάδες που θα τερματίσουν στις πρώτες τρεις θέσεις των play out, ενώ θα υποβιβαστούν στη Γ' Εθνική όσες τερματίσουν στις τρεις τελευταίες θέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!