Ο εκ των αρχηγών του Πιερικού Αντώνης Τσιάρας μιλάει στο PierikosNews!

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη σέντρα του μίνι πρωταθλήματος των πλέι άουτ που θα καθορίσει τις τρεις εκ των έξι ομάδων που θα παραμείνουν στην κατηγορία, ο Πιερικός καλείτε να προετοιμαστεί ιδανικά για αυτό το ξεκίνημα ώστε να μην μπει σε περαιτέρω περιπέτειες. Η ομάδα προπονείτε καθημερινά σε φουλ ρυθμούς με τον Θ.Γράφα να εστιάζει στην τακτική και την δυναμικότητα καθώς τα πλέι άουτ θα προσδιοριστούν προς αυτά τα σημείαΑπόψε το PierikosNews συνομίλησε με τον έναν εκ των αρχηγών της ομάδας μας, Αντώνη Τσιάρα, ο οποίος μας μίλησε για την πρεμιέρα κόντρα στην Καρδίτσα, πόσο έτοιμη είναι η ομάδα μας και τι κλίμα επικρατεί καθώς και για τον κόσμο του Πιερικούοπού σύμφωνα με τον Αντώνη, πρέπει να είναι ο δωδέκατος παίκτης
Ας δούμε λοιπόν παρακάτω τι ακριβώς μας είπε ο Αντώνης Τσιάρας...

PNEWSΣύμφωνα με την χθεσινή κλήρωση μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι 
με το συγκεκριμένο πρόγραμμα;.. και τι ρόλο θα παίξει που η πρεμιέρα θα είναι στην έδρα μας απέναντι στην Καρδίτσα;

Α.ΤΔεν νομίζω ότι το πρόγραμμα θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο στην εξέλιξη του πρωταθλήματοςσίγουρα όμως ότι παίζουμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας είναι θετικό και ευελπιστούμε... να ξεκινήσουμε με νίκη!

PNEWSΠόσο προετοιμασμένη είναι η ομάδα και τι κλίμα επικρατεί;

Α.ΤΤο κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό όλα τα παιδιά είμαστε ενωμένοι για να πετύχουμε τον στόχο τς παραμονής .Όλο αυτό το διάστημα δουλέψαμε σκληρά σε όλους τους τομείς και πιστεύω είμαστε πανέτοιμη για την πρεμιέρα.

PNEWS: Ένα μήνυμα στον κόσμο του Πιερικού για να έρθει και να υποστηρίξει σε όλα αυτά τα κρίσιμα παιχνίδια..

A.T: Πιστεύω ότι η παραμονή θα κριθεί στα εντός έδρας παιχνίδια και εμείς χρειαζόμαστε τον κόσμο μας οποίος θέλουμε να είναι ο δωδέκατος παίκτης στην προσπάθεια που κάνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!