Στον Πιερικό ο Αλεξίου, δίπλα του ο Μανίκας! Τράκαρε ο Παπαδόπουλος!

cfoot2
Ο έμπειρος τεχνικός -πρώην του Εθνικού Σερρών- είναι αυτός που θα κληθεί να κρατήσει στη Football League τους Κατερινιώτες. Τροχαίο για Κώστα Παπαδόπουλο, ευτυχώς όλα καλά!

Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Θωμά Γράφα στον πάγκο του Πιερικού! Η διοίκηση και οΑλέξης Αλεξίου συμφώνησαν σε όλα, έδωσαν τα χέρια και πλέον είναι αυτός που θα οδηγήσει στα εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι άουτ την ομάδα.
Απομένει μόνο το τυπικό της επίσημης ανακοίνωσης, αλλά ο άλλοτε κόουτς του Εθνικού Σερρών (αποχώρησε λίγες μέρες μετά τον υποβιβασμό στην Γ’ Εθνική) ήδη ξεκίνησε δουλειά, καθώς σήμερα κάνει την πρώτη του προπόνηση!
Το ντεμπούτο του θα γίνει την Κυριακή, στον Εύοσμο, απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα και ελπίζει πως θα καταφέρει να σώσει τους Κατερινιώτες.
Κι αν αυτό ήταν το θετικό της ημέρας, δυστυχώς υπήρξε και ένα αρνητικό... Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ισχυρός άνδρας του Πιερικού, Κώστας Παπαδόπουλος είχε σήμερα, πρωτομαγιά τροχαίο ατύχημα. Ευτυχώς ο ίδιος είναι μια χαρά στην υγεία του, δεν του συνέβη τίποτα και πήγε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο. Μόνο το αυτοκίνητό του έπαθε μεγάλη ζημιά απ' τη σφοδρή σύγκρουση.

1 σχόλιο:

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!