Κ.Παπαδόπουλος: ''Μας έριξε ο....Αιγινιακός!''


Με δηλώσεις στον ARENA FM 89.4 ο πρόεδρος Κώστας Παπαδόπουλος υποστήριξε:
''Σταματήσαμε τις προπονήσεις, είμαστε εκτός πλέι άουτ. Ήταν ομόφωνη απόφαση, σε συζήτηση με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Η αφαίρεση βαθμών μας εμπόδισε να προχωρήσουμε στο τουρνουά μιας ανάσας. Αγαπάμε την ομάδα οι παράγοντες, προσπαθήσαμε να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο.

Ήμασταν όμως με την πλάτη στον τοίχο και δεν υπήρχε κίνητρο. Επιλέγουμε να αποχωρήσουμε με ψηλά το κεφάλι, μετά την ήττα απο τον Τύρναβο το θέμα ήταν δύσκολο και μαθηματικά. 'Ενας παίκτης (σ.σ ο Ίτσιος) έκανε την βασική κόντρα, αυτό που του...έκοβε, αυτό έκανε! Χρησιμοποιήθηκε απο γειτονική ομάδα (σ.σ Αιγινιακός). Παίχτηκε μπαμπεσιά και κακοβουλία. Δεν το περιμέναμε, του δώσαμε χρήματα στις 17:10 και τα ήθελε λίγα λεπτά νωρίτερα. Έτσι χάσαμε βαθμούς.

 Ένας παράγοντας του Αιγινιακού δεν σεβάστηκε την ιστορία της ομάδος του και έβαλε σε κόντρα τους δυο συλλόγους. Είναι πέρα απο κάθε φαντασία να πέσουμε για έναν πιτσιρίκα. Έχουν καταρρεύσει τεράστια μεγέθη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχει μια φοβερή παθογένεια που είναι αποτέλεσμα της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!