Αγώνας Παλαιμάχων Πιερικού την Τετάρτη στον Άγιο Σπυρίδωνα

Στιγμές του ένδοξου παρελθόντος θα ξυπνήσουν το απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης 27 Μαΐου στο γήπεδο του Αγίου Σπυρίδωνα.


Η ομάδα Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Πιερικού θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη του Εδεσσαϊκού, σε μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 6.30΄ το απόγευμα.



Μετά την φιλική συνάντηση στο γήπεδο του Αγίου Σπυρίδωνα και στα πλαίσια της φιλίας και της φιλοξενίας των δυο ιστορικών συλλόγων, οι Παλαίμαχοι του Πιερικού θα κάνουν το τραπέζι στους συναδέλφους τους της ομάδας του Εδεσσαϊκού.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Γιώτσα οι οποίες βρίσκονται κοντά στο γήπεδο που θα γίνει η φιλική ποδοσφαιρική συνάντηση.

Την Τετάρτη λοιπόν στις 6.30΄το απόγευμα, ζωντανεύει το ποδοσφαιρικό παρελθόν του ένδοξου Πιερικού στο γήπεδο του Αγίου Σπυρίδωνα.

1 σχόλιο:

  1. Συγγνώμη. λίγο πλήρης σεβόμενος στον παλαίμαχο Πιερικό θα ήθελα να μάθω τι απέγινε εκείνη η συνάντηση που θα γινόταν και γιατί μέχρι στιγμής δεν πήραν μέρος σε αυτό που περνάει σήμερα ο Πιερικός και αντί για αυτό παίζουν παιχνίδια μια εβδομάδα πριν τη συνέλευση, εύχομαι εκεί να ανοίξουν τα χαρτιά τους και να μιλήσουν πραγματικά . Μετράει πολύ η γνώμη και η απόφαση που θα πάρουν.

    Καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!