Volley: Αήττητες πρωταθλήτριες και πάλι (19 στις 19 νίκες!!!) οι παγκορασίδες του Πιερικού!

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 3-0
(25-13, 25-12, 25-22)

Πρωταθλήτριες αναδείχθηκαν και πάλι οι παγκορασίδες του Πιερικού καθώς, μια αγωνιστική πριν την λήξη των play off νίκησαν την ομάδα της Σκύδρας μέσα στην Κατερίνη με 3-0 σετ και εξασφάλισαν και μαθηματικά το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΜ. Μάλιστα οι παγκορασίδες κατέκτησαν και αυτόν τον τίτλο αήττητες, αφού σημείωσαν 19 νίκες σε 19 αγώνες έχοντας το απόλυτο, ενώ έχουν πετύχει και ένα εκπληκτικό ρεκόρ. Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά πέρασαν στην τελική φάση αήττητες, χωρίς να σημειώσουν ούτε μια ήττα, κερδίζοντας 4 πρωταθλήματα, δείχνοντας την κυρίαρχη θέση του Πιερικού στις παγκορασίδες και όχι μόνο.
Στο παιχνίδι, παρά την κρισιμότητα του αγώνα, καθώς όποιος κέρδιζε έβγαινε πρωταθλητής, τα κορίτσια του Πιερικού μπήκαν πολύ δυνατά στα δυο παίρνοντας μεγάλη διαφορά και κερδίζοντας πολύ εύκολα με 25-13 και 25-12, δείχνοντας μια ομάδα αποφασισμένη να πάρει το πρωτάθλημα. Στο 3ο σετ ο Πιερικός προηγήθηκε 7-4, όμως τα κορίτσια της Σκύδρας προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά τελικά υπέκυψαν στην ανωτερότητα των παικτριών του Πιερικού. Έτσι ο Πιερικός κέρδισε και το 3ο σετ με 25-22 πετυχαίνοντας μια ακόμη νίκη που του έδωσε το πρωτάθλημα.
Τα ''τρομερά μωρά'' του Πιερικού έδειξαν και φέτος ότι είναι ένα επίπεδο τουλάχιστο πιο πάνω από τις άλλες ομάδες και δίκαια κατέκτησαν το πρωτάθλημα. Η σκληρή και πειθαρχημένη δουλειά όλο το χρόνο απέδωσε καρπούς και η ομάδα του Πιερικού κατέκτησε το 4ο πρωτάθλημα σε 5 χρόνια, και μια 2η θέση. Ένα ρεκόρ εκπληκτικό καθώς μέσα σε μια πενταετία έχει σαρώσει τα πάντα στο πέρασμα της. Ο Πιερικός έδειξε για ακόμη μια φορά πως με την άριστη οργάνωση σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο σε όλους τους τομείς, μέσα από την επιστημονική, σκληρή και πειθαρχημένη δουλειά του προπονητικού τιμ τα αποτελέσματα είναι ασύλληπτα.

Ο Κ.Σαρρής δήλωσε: ''Συγχαρητήρια στα εκπληκτικά κορίτσια για την νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έδειξαν όλη την χρονιά μια τρομερή σταθερότητα και με την δουλειά τους, την επιμονή τους και την υπομονή τους κατέκτησαν για ακόμη μια φορά αήττητες το πρωτάθλημα πανάξια. Και πάλι μπράβο στα φοβερά κορίτσια του Πιερικού.''

Η διοίκηση του Πιερικού μετά το τέλος του αγώνα παρέθεσε γεύμα στις παίκτριες, στο προπονητικό τιμ και στους γονείς των κοριτσιών σ ένα άκρως πανηγυρικό, οικογενειακό και εκπληκτικό κλίμα.

Η σύνθεση: Γκόλτσιου, Ανθιμίδου, Καρύδη, Τσιγκαροπούλου, Κωνσταντινίδου, Χρυσίδου, Χατζησπύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!