Πρωταγωνιστής και Οχι... Καρπαζοεισπράκτορας!!



Αφού αποφύγαμε τον εφιάλτη της προοπτικής να παραμείνει ο Πιερικός στη φούτμπολ λίγκ (το γιατί, γνωστό σε όλους) και παίζει τελικά η ομάδα την επόμενη χρονιά στη Γ΄εθνική κατηγορία, θα πρέπει να προσεχθούν κάποια πράγματα τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο «χτίσιμο» του Πιερικού της επόμενης δεκαετίας.


Πρώτο και σημαντικότερο είναι να δημιουργηθεί η ομάδα που θα είναι πραγματικός Πιερικός. Δηλαδή η ομάδα που δε θα αποτελεί τον σάκο του μποξ για τις υπόλοιπες.

Επειδή τα δυο τελευταία χρόνια και από την ίδρυση της νέας Γ΄εθνικής ερασιτεχνικής παρακολουθούμε ανελλιπώς τα πράγματα στη συγκεκριμένη κατηγορία, οφείλουμε να επιστήσουμε την προσοχή (στη νέα διοίκηση που θα προκύψει) για τους κινδύνους που κρύβει μια χαλαρή και μαλθακή αντιμετώπιση των νέων πραγμάτων.

Ανεξάρτητα με το τι θα κάνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ και με το αν τηρήσει τις δεσμεύσεις του, ο Πιερικός της Γ΄εθνικής θα πρέπει να χτισθεί για να πρωταγωνιστήσει. Μόνο έτσι θα παραμείνει σίγουρα στην κατηγορία (από την οποία λόγω…Ελλάδας και ΕΠΟ κανείς δε ξέρει τι του ξημερώνει) από την οποία θα πέσουν 6 ομάδες (και ίσως παραπάνω). Έτσι θα βρίσκεσαι και κοντά στην προοπτική να κάνεις το «άλμα» αν τελικά τηρήσει τις δεσμεύσεις του η διοίκηση της ΠΑΕ.
Εκεί η λύση είναι μια και είναι δεδομένη.

Μην ακούτε και μην παραμυθιάζεστε για τίποτε άλλο. Αν δε εκκαθαριστεί και δεν αποτελέσει παρελθόν η τωρινή ΠΑΕ, με το που βγεί η ομάδα σε επαγγελματική κατηγορία γίνεται ο Χρήστος Μανώλας κάτοχος των οφειλών της σημερινής ποδοσφαιρικής ΑΕ εταιρείας. Τα παραμύθια περί σύστασης νέας ΠΑΕ με νέο ΑΦΜ κλπ, είναι τραγούδια αγάπης για νύχτα με φεγγάρι…

Οπότε χρειάζεται προγραμματισμός, εναρμονισμός με τα δεδομένα και πάνω από όλα λογική και σωστό σκεπτικό.

Όποιος κάνει τον πολύξερο για αυτά που θα βρεί μπροστά του, θα φάει τα μούτρα του και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Χρειάζονται καλοδουλεμένες αποφάσεις με σταθερό βηματισμό και στοχευόμενες κινήσεις.

Κάθε ημέρα που περνάει πλέον, πάει τα πάντα μια εβδομάδα πίσω. Την ώρα που οι υπόλοιπες ομάδες θα ανακοινώνουν παίκτες, προπονητές, τεχνικό τιμ, κέντρα προετοιμασίας, χορηγούς στη φανέλα, πινακίδες στα γήπεδα, εταιρίες αθλητικού υλικού που θα λανσάρουν κ.λ.π., ο Πιερικός στην Κατερίνη θα περιμένει τη Γ.Σ, θα οργανώνεται διοικητικά και θα ενημερώνεται αγωνιστικά για τη νέα κατηγορία την οποία θα παίξει. «Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι»

Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα και όσο καλά είναι τα λόγια και τα ευχολόγια, τόσο δύσκολες είναι οι πράξεις και η υλοποίηση των προγραμμάτων που επιλέγονται να ακολουθούνται.

Οι στόχοι είναι 2 και είναι ξεκάθαροι. Κάνεις ομάδα πρωταθλητισμού για να μην γίνεις «καρπαζοεισπράκτορας» και πιέζεις με όποιο τρόπο διαθέτεις για την εκκαθάριση της «λεγόμενης» ΠΑΕ Πιερικός.


Όλα τα υπόλοιπα…έπονται

Pieriasport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!