«Ο Πιερικός θα συνεχίσει στη Γ’ Εθνική»

Ανεξαρτήτως της απόφασης της ΕΠΟ για την Football League ο πρόεδρος της ομάδας, Κώστας Παπαδόπουλος, επεσήμανε ότι θα ισχύσει κανονικά ο υποβιβασμός



Παρά το γεγονός πως γίνεται προσπάθεια στην Football League για μην ισχύσει η αναδιάρθρωση και να γίνει το πρωτάθλημα με 2 ομίλους και τη νέα σεζόν, ο Πιερικός θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε κατηγορηματικά ο Κώστας Παπαδόπουλος επισημαίνοντας πως η ομάδα έχει προβλήματα και δεν μπορεί να αγωνιστεί στην δεύτερη κατηγορία.

«Εγώ το λέω ως πρόεδρος του Πιερικού πως και να γίνει αυτό με τις ομάδες της Β’ εθνικής εγώ θα την συνεχίσω στην Γ’. Αυτό θα το κάνω για να μην λέει κανείς πως υπάρχει κάτι από πίσω. Υπάρχουν μόνο αγνές σκέψεις και θέλουμε να κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα. Ο Πιερικός έχει προβλήματα και θα συνεχίσει στη Γ’. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να δηλώσω την ομάδα στην Β’» επεσήμανε σχετικά με δηλώσεις του στον «Arena FM 89,4».

Ερωτηθείς για το αν το θέμα με τη μορφή του πρωταθλήματος τη νέα σεζόν θα οδηγηθεί στη ΓΣ της ΕΠΟ, απάντησε: «Δεν πιστεύω πως θα πάει αυτό το θέμα στην ΕΠΟ. Το θέμα που συζητήσαμε εμείς ήταν της Επισκοπής και είπαμε πως αν υπάρχει πρόβλημα να υπάρξουν 20 ομάδες τότε θα είναι πολύ πιο βιώσιμο να πάμε σε δύο ομίλους. Αυτή την στιγμή κανείς δεν ξέρει αν οι ομάδες της Α’ εθνικής θα πάνε στη Β’ και πριν επικυρωθεί η βαθμολογία δεν μπορεί να ξέρει κανείς τίποτα. Θα δούμε τι θα γίνει εκεί και αφού ξεκαθαριστεί θα πρέπει να δούμε αν μπορούμε να συγκροτήσουμε έναν ή δύο ομίλους. Εμείς κατευθυνόμαστε στους δύο ομίλους για να κάνουμε έναν συγκερασμό στην νομιμότητα και στην πρακτικότητα. Σε έναν όμιλο θα καταλήξουμε να έχουμε στο τέλος 10-11 ομάδες. Πρέπει να ανέβουν οι δευτεραθλητές της Γ’, να παραμείνουν και οι ομάδες του πλέι – άουτ και να εφαρμόσουμε και την νομιμότητα αλλά και την αναγκαιότητα να διοργανώσουμε ένα ανταγωνιστικό και δυνατό πρωτάθλημα. Όλα αυτά είναι επεξεργασίες που κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε ενδεχόμενα. Ακόμα είναι όλα στον αέρα. Υπάρχουν πολλά θέματα και πρέπει να ξεκαθαρίσει πρώτα η επικύρωση της Α’ εθνικής. Η ημερομηνία της 3ης Ιουλίου πιστεύω πως θα είναι πολύ κρίσιμη».

5 σχόλια:

  1. προεδραρα μου σε ευχαριστουμε μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο προεδραρα κατεστρεψες μια ομαδα μεσα σε δυο χρονια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χωρίς κόμπλεξ πρέπει να παραδεχθουμε για τη σταθερή θέση του Παπαδόπουλου περί μη συνέχισης της ομάδας στη Β εθνική αν τέτοια απόφαση πάρει ή ΕΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΣΤΙΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΠΕΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΝ ΠΕΞΟΥΜΕ Β ΕΘΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χωρίς κόμπλεξ παραδεχομαστε την σταθερή στάση του Παπαδόπουλου η οποία είναι υπό του μηδενός. ....όπως η νοημοσύνη σου. Δυστυχώς δεν τρώμε όλοι σανό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!