ΑΠΑΝΤΗΣΗ Κ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Χ.ΜΑΝΩΛΑ

   <<Διάβασα την δήλωση που έκανε ο κ. Χρήστος Μανώλας αναφορικά με τις εξελίξεις στον Πιερικό. Οφείλω να πω ότι δεν το περίμενα. Τι θέλει να πει; Έχουν διευκρινιστεί τα πάντα, γιατί στον Νόμο πάντοτε ήταν ξεκάθαρα. Ο Πιερικός αγωνιζόμενος στη Γ’ Εθνική είναι βέβαιον ότι εφόσον επιτύχει την άνοδο στην Β’ Εθνική δύναται-δικαιούται να συστήσει νέα ΠΑΕ χωρίς να έχει ουδεμία σχέση ή εξάρτηση από την εκκαθάριση της υφιστάμενης σήμερα ΠΑΕ Πιερικός.
   Γιατί άραγε ο κ. Μανώλας (ως επίδοξος Πρόεδρος) ασχολείται με την υφιστάμενη ΠΑΕ και τον Πρόεδρό της αναγορεύοντάς τον ως δήθεν ρυθμιστικό παράγοντα της πορεία του Πιερικού στην Γ’ Εθνική; Τι πάει να πει αν η ΠΑΕΙ Πιερικός δεν ολοκληρώσει την εκκαθάριση της ο Πιερικός δεν θα επιδιωχθεί να ανέβει κατηγορία;
   Τι σημαίνουν όλα αυτά;
  Υπάρχουν στιγμές στη ζωή του ανθρώπου που πρέπει να πεις ΝΑΙ ή ΟΧΙ. Δεν είναι σωστό ούτε καλό να πατάς σε 2 βάρκες. Δεν γίνεται «ολίγον έγκυος». Είτε θα ζητήσεις να σου δώσουν τα μέλη την ομάδα είτε δεν θα ζητήσεις είτε δεν θα σου δώσουν τα μέλη του Πιερικού την ομάδα.
   Το να χτίζουμε επιχειρήματα είτε απόδρασης είτε χαμηλής πτήσης, χαμηλού ρίσκου και ολίγων χρημάτων δεν τιμά τον υποψήφιο πρόεδρο του Πιερικού.
   Κε Μανώλα, η εκκαθάριση της ΠΑΕ Πιερικός θα γίνει σύμφωνα με τον Νόμο και τις ασφυκτικές προθεσμίες που θέτει και θα επιδιωχθεί να περατωθεί το συντομότερο δυνατό. Αυτά τα είπαμε και τα ξαναλέμε. Τελεία και παύλα. Ο δρόμος ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα.
Όλο αυτό το διάστημα κινήθηκα σε κλίμα συγκαταβατικότητας για το καλό του Πιερικού. Δεν απάντησα σε χυδαίες προκλήσεις και απρέπειες, δεν αντέδρασα σε συκοφαντικές συμπεριφορές και ανέχτηκα ακραία προκλητικές. Έξω από ιδιοτέλειες και πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας.
   Την στιγμή όμως αυτή ο Πιερικός είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι είναι ακόμα στην Β’ Εθνική.  Δεν έχει ακόμα επικυρωθεί η πτώση του. Εσείς όμως κύριε Μανώλα αυτοαναγορεύεστε ως η επόμενη ημέρα του Πιερικού, ο ίδιος κυκλοφορείτε ως Πρόεδρος και μάλιστα θέτετε και προαπαιτούμενα για να ορίσετε τον πήχη της ομάδας στο «ανταγωνιστικότατο» πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
   Είναι ακραία προσβλητικό για τις προηγούμενες διοικήσεις Ντούμου, Ελευθεριάδη και Παπαδόπουλου που ματώσαμε οικονομικά με μπάτζετ εκατομμυρίων για να ανεβάσουμε και να κρατήσουμε την ομάδα 8 χρόνια στην Β’ Εθνική, να παραδίδεται στον κ. Μανώλα ένα «μαγαζί γωνία» πεντακάθαρο από χρέη και αυτός να το παίζει «βαρύ πεπόνι» και να αναγορεύει ως δήθεν ρυθμιστή τον πρόεδρο της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ για να δικαιολογήσει την τυχόν χαμηλή πτήση σε ένα αστείο για τα μεγέθη του Πιερικού πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής.
  Είναι ακραία προσβλητικό για τα μέλη του ΣΦΚ Πιερικός να παριστάνεις τον Πρόεδρος χωρίς να σου έχει δοθεί εντολή. Εκτός αν θεωρείς εντολή τις κολακείες του όψιμου περιβάλλοντός σου. Την ομάδα για να την πάρεις θα πρέπει να πείσεις τα μέλη της. Να κερδίσεις την ψήφο τους. Να ξεκαθαρίσεις το πλάνο σου. Τι Πιερικό θέλεις να χτίσεις. Οι άνθρωποι αυτοί (τα μέλη), σε αντίθεση με άλλους, δεν ξέρουν από κατεβασμένα παντελόνια κ. Χρήστο. Ακούν, κρίνουν και αποφασίζουν. Ποτέ δεν είχε ανάγκη κανέναν ο Πιερικός και ο κόσμος του.
  Κατανοώ ως ένα σημείο την εσωτερική ανάγκη για αυτοπροβολή αλλά δεν μπορώ να ερμηνεύσω τέτοιες συμπεριφορές. Δικηγόρος είμαι, όχι ψυχαναλυτής.
  Θα πρέπει όμως να καταλάβει ο κ. Μανώλας ότι, όταν επί 4 χρόνια δεν έχεις πληρώσει ούτε ένα διαρκείας του Πιερικού και δεν έχεις βάλει ούτε μία πινακίδα από τις 5 επιχειρήσεις σου στο γήπεδο, δεν νομιμοποιείσαι ηθικά να κουνάς το δάχτυλο και να ρίχνεις το μπαλάκι αλλού για να δικαιολογήσεις τις ανεπάρκειες και τις ανασφάλειές σου. Τέλος πάντων, αν μπορείς, προχώρα. Αν όχι ας το πεις ευθέως και ας αφήσεις τις φτηνές δικαιολογίες επιχειρώντας να χτίσεις αποδιοπομπαίους τράγους. ΕΓΩ πάντως δεν είμαι, ούτε πρόκειται να γίνω. Τα υπόλοιπα στην Γενική Συνέλευση.>>

17 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω βλέπω πως ο Μανωλας ισως θελει να μας την κανει με ελαφρά πηδηματακια και ψ΄χνει τωρα δικαιολογίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΥ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΗ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΑΝ ΕΝΕΒΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΚΑΘΑΡΙΣΗ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΦΩΒΑΤΕ ΤΟΝ ΝΤΟΥΜΟ ΚΑΙ ΨΑΝΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΗ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ (ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αλήθεια ειναι ότι αυτή η [ άτυπη ] Γ/Σ ήταν ένα φιάσκο και κάθε μέρα που περνά θα δημιουργεί προβλήματα . Μην ξεχνάμε ότι το κυρίαρχο σώμα της γενικής συνέλευσης θα αποφασίσει για την επόμενη μέρα του Σ.Φ.Κ.ΠΙΕΡΙΚΟΣ .Το θέμα ειναι η νέα διοίκηση του ερασιτέχνη ,και όχι η ΠΑΕ .Όσοι θέλουν να ασχοληθούν με τον ερασιτέχνη μπαίνουν στην κρίση των μελών του,εκεί εξετάζονται η προθέσεις και η διαδρομή του κάθε υποψήφιου,στον ΠΙΕΡΙΚΟ. Δεν ειναι κριτήριο τα χρήματά που λες ότι θα βάλεις μόνο ,γνωρίζεις της ανάγκες και αν μπορείς να συνδυάσεις αγάπη χρόνο και χρήμα κάνεις το βήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο "μεγαααααααααάλος προεδρος θιχτηκε. Θα τρελαθουμε τελειως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. papadopoyle se parakalo fyge re min asxolise allo fyge!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ είσαι ο τύπος που λογικά ''σε έβαλαν'' να επιτεθείς στον Κ.Μανώλα λογικά,
      δεν υπάρχει άλλη εξήγηση, έχεις εδώ και δύο μέρες στέλνεις συνεχόμενα σχόλια κατά και βγάζεις μόνος σου συμπεράσματα, εκφράζεις καταστάσεις που ακόμα δεν έχεις δει και δεν έχεις ακούσει, σε παρακαλώ να περιμένεις την Γενική Συνέλευση της Εκάβης και μετα να κρίνεις, γιατί βλέπουμε πολλές κωλοτούμπες να γίνονται.

      Σε ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση, αλλά εδω κάνουμε κουμάντο εμείς, και καλούμαστε να προστατεύσουμε την μοναδική πρόταση που υπάρχει μέχρι στιγμής και όχι να την ρίξουμε. Συνέχισε να ρίχνεις ανώνυμα την λάσπη σου, αλλα περιμένουμε και την άποψη σου στην Γ/Σ, εκτός αν και δεν έχεις μιλιά. Τέλος πάντων κατέβασε εκεί αμα μπορείς και κάνα καλό σχήμα και τότε θα σε ακούσουμε....

      Καλή συνέχεια!

      Διαγραφή
  8. Συσπείρωση όλων γύρω από τη μοναδική όπως φαίνεται υποφιφιότητα του Μανώλα. Οι άλλες υποψηφιότητες ήταν μόνο σε φιλολογικό ενδιαφέρον, όταν ήρθε η ώρα στο ¨ψητό¨ δηλ. στο μπάτζετ λάκισαν. Ο άνθρωπος κάνει προσεκτικά βήματα και αυτό δείχνει τη σοβαρότητά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Pierikos news sidiropoule ti eisai dikigoros tou manwla esy den katalava ???? vgalto to sxolio kai apanta an exeis kotsia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα, μιλάει ο άλλος για κότσια ενώ ο τίτλος τού είναι |ανώνυμος|.

      Τέλος πάντων προσπερνάω την κοτσάνα που μόλις πέταξες, αλλά μίλησες για ''κότσια'', ορίστε το έβαλα το σχόλιο σου.. σου απαντάω κιόλας ότι όχι δεν είμαι ο δικηγόρος του Μανώλα. Τον προστατεύω όμως από την βλακεία που δέρνει μερικούς και θέλουν να ρίξουν μια @ρχιδ@τη πρόταση, που κάποιοι άλλοι δεν έκαναν ποτέ ;)

      Τιμή σου πάντως και καμάρι σου αν έβαζες ένα ονοματεπώνυμο να ξέρουμε αν όντως αξίζει να ασχολούμαστε. Πάντως μόνο τιμή σου δεν είναι το σχόλιο που έκανες μόλις... μίλησες για κότσια.... ο ανώνυμος.... άντε καλά!

      Διαγραφή
  10. Ας τους pierikosnews όλους αυτούς που πίσω από την ανωνυμία πετάνε και καμιά κοτσάνα έτσι για να περνάει η ώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παπαδοπουλε μην ξεφτυλιζεσαι αλλο!Για τους προηγούμενους καλυτερα μην μιλας!Αλλα το δικο σου ροστερ των εκατομμυρίων που το ειδες????ποσο κ που "ματωσες"????Καταλαβαινουμε οτι θα προσπαθήσεις να κανεις τα παντα να σωσεις,οτι μπορείς να σωσεις, αλλα να λες οτι παραδιδεις ομαδα καθαρη.....που το ειδες ονειρο αυτο???οι τριγωνικες σχεσεις χρεων με τον ερασιτεχνη κ με πρωην διοικησεις ειναι δεδομενες, αλλα δεν θα τρελανεις ολους τους υγιεις πιερικους. Ξυδι...κ καλο ταξιδι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστο φίλε, συγχωρείσαι γιατι μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις.

      Διαγραφή
  12. Ναι θα μας το εξηγησεις εσυ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ευτυχως.....με τοσους θαυματοποιους μαζεμενους, ενας λιγοτερος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!