Γελάει ο κόσμος με τη Football League!


Απίστευτο και όμως… ελληνικό! Τι κι αν έχει αποφασιστεί η Football League να διεξαχθεί οριστικά με 20 ομάδες σε έναν όμιλο; Η «μικρή» λίγκα αποφάσισε να προτείνει την παραμονή όλων(!) των ομάδων των πλέι άουτ, και την άνοδο όλων των δευτεραθλητών της Γ’ Εθνικής!


Eλληνικό ποδόσφαιρο 2015. Ο ορισμός της έκφρασης… «ό,τι να’ ναι»!

Πάει καμιά διετία που έχει αποφασιστεί ότι η Football League της σεζόν 2015-2016 θα αριθμεί 20 ομάδες σε έναν όμιλο. Στο τελευταίο Δ.Σ. της ΕΠΟ, μάλιστα, η ομοσπονδία επιβεβαίωσε αυτή την απόφαση και το θέμα υποτίθεται ότι έληξε οριστικά.

Το ποδόσφαιρο βέβαια, οι Έλληνες παράγοντες ουδέποτε το είδαν στα σοβαρά. Έκαναν και κάνουν πάντα το χαβαλέ τους. Ενίοτε και τις βρωμιές τους. Στην προκειμένη περίπτωση, πάντως, μάλλον πρόκειται για χαβαλέ…

Στο Δ.Σ. της Football League την Δευτέρα 22/6, λοιπόν, η Επισκοπή πρότεινε (και το συμβούλιο έκανε δεκτή την πρότασή της!) να μην υποβιβαστεί τόσο αυτή όσο και οι υπόλοιπες πέντε ομάδες που δεν τα κατάφεραν στα πλέι άουτ (Ερμιονίδα, Ηρακλής Ψαχνών, Τύρναβος, Αιγινιακός, Πιερικός), καθώς και να ανέβουν στην δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία και οι τέσσερις δευτεραθλητές της Γ’ Εθνικής, δηλαδή ο Άρης, η ΑΕ Καραϊσκάκης, η Κηφισιά και ο Παναργειακός.

Προσθέτοντας και όσες ομάδες έρθουν στην κατηγορία από την Super League (Νίκη Βόλου και ΟΦΗ έχουν ήδη δηλώσει ότι θα είναι στην Γ’ Εθνική) θα δημιουργηθεί έτσι ένα πρωτάθλημα δύο ομίλων, με 12 ή 14 ομάδες έκαστος.

Είναι να γελάει κανείς…

Το σκεπτικό τους πάντως έχει να κάνει με τα έξοδα μετακίνησης που θα είναι λιγότερα αν δημιουργηθούν δύο όμιλοι.

Βέβαια, η ΕΠΟ δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δεχτεί την πρόταση, αν και όλα πρέπει να τα περιμένει κανείς από αυτήν τη διοίκηση. Ωστόσο, οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως είναι απίθανο πλέον να ακυρωθεί ολόκληρο το σχέδιο αναδιάρθρωσης και έτσι η νέα Football League θα αριθμεί 20 ομάδες όπως έχει ήδη ανακοινωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!