«Στη τελική ευθεία...!»

Εβδομάδα εξελίξεων και ανακοινώσεων μπαίνει για την ομάδα του Πιερικού, όπου σύμφωνα πληροφορίες το δίδυμο επειχηρηματιών που θα ασχοληθεί με την ομάδα του Πιερικού στη Γ'Εθνική έχει ήδη μπει στην τελική ευθεία ανακοίνωσης του.
''Φως στο τούνελ''.. για τον Πιερικό!
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Πιερικού, μένουν μόνο κάποιες διαβουλεύσεις και κάποιες προσθήκες στο 15μελές διοικητικό συμβούλιο αυτού του νέου σχήματος και όλα θα είναι έτοιμα για τις εκλογές που λογικά θα γίνουν το αργότερο.... μέχρι τη Παρασκευή!
Όπως αναφέρει ο Πασχάλης Τσιτιρόκης στο Pierikosnews: «Είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο για να δημιουργηθεί κάτι καλό για τον Πιερικό της Γ'Εθνικής..». 
Χωρίς ωστόσο να αναλύει η να δίνει παραπάνω πληροφορίες, κάτι όμως που σίγουρα θα κάνει εφόσον ολοκληρωθεί το 15μελές συμβούλιο και έρθουν οι ανακοινώσεις...
Αυτό σίγουρα ενθαρρύνει τον φίλαθλο κόσμο του Πιερικού, αλλά αυτή η λύση, αν και σωστή και υγιές λύση, μας ήρθε στα τέλη Ιουλίου.... που αυτό σημαίνει ότι όλοι προχωράνε και εμείς ολοένα και χάνουμε ''δρόμο'', κάτι που σίγουρα απο μια μέρα μέσα στην εβδομάδα και μετά θα τον βρούμε και θα αρχίσει ο σύλλογος να ενεργοποιείτε σε όλα τα επίπεδα. Πάντως μέχρι και τώρα υπάρχουν στην αγορά αρκετοί ποδοσφαιριστές που ακόμα δεν έχουν βρει ομάδα και είναι αρκετές οι λύσεις για τον συγκεκριμένο Πιερικό που χτίζεται...

Για την ώρα αυτά.... ότι νεότερο θα το μάθετε πρώτοι απο το PierikosNews πολύ σύντομα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!