Νέα αναβολή και ένταση στην συζήτηση (φωτο-βίντεο)

*Καταρχήν σας ζητάμε συγγνώμη για την καθυστέρηση και την μικρή οργάνωση στο θέμα του συγκεκριμένου ρεπορτάζ, λόγω του αγώνα του EURO U-19 στην Κατερίνη, και επειδή η συγκεκριμένη ''μίνι-συνέλευση'' δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα η σκοπό.... όλα όσα έγιναν υπάρχουν παρακάτω.


Με σχετικά λίγους φίλους και μέλη της ομάδας του Πιερικού πραγματοποιήθηκε η νέα συγκέντρωση του ΣΦΚ Πιερικός.



Πάρθηκε η απόφαση να μην γίνει η γενική συνέλευση ούτε να διεξαχθούν οι προγραμματισμένες εκλογές αφού δεν υπήρχε ενδιαφερόμενο σχήμα να αναλάβει τις τύχες του συλλόγου.

Η παραίτηση του Χρήστου Μανώλα από την διεκδίκηση της διοίκησης του Πιερικού ήταν το κεντρικό θέμα πρίν και μετά από την σύντομη συζήτηση η οποία διεξήχθη με τον υποψήφιο μέχρι πρότινος πρόεδρο, να αναλύει τους λόγους για τους οποίους αποσύρει τελικά το ενδιαφέρον του.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην κρίση η οποία έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση του αυτή ενώ έκανε λόγο και για μεθοδευμένες κινήσεις εις βάρος του και περίεργα, αποθαρρυντικά σχόλια τα οποία έγιναν εναντίον του και αποτέλεσαν έναν ακόμη λόγο για να φτάσει στη χθεσινή ανακοίνωση.


Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Πασχάλης Τσιτιρόκης ο οποίος πρότεινε να δοθεί μια εβδομάδα παράταση στη Γ.Σ και τις εκλογές, λέγοντας με βεβαιότητα ότι την επόμενη Δευτέρα 13 Ιουλίου, θα υπάρχει σίγουρα πρόταση από νέο σχήμα.

Pieriasport

1 σχόλιο:

  1. Υπερβολικό το να λες για δραστικό επεισόδιο. Μια άστοχη κουβέντα που εκστομίσει πρώην παράγοντας της ΠΑΕ και το θέμα έληξε. Ή σκέψη μας πρέπει να είναι τι θα γίνει την προσεχή Δεύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!