Τσιτιρόκης: Επαφές με υποψήφιους επενδυτές εντός και εκτός Πιερίας!

Το PierikosNews συνομίλησε έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Πιερικού, Πασχάλη Τσιτιρόκη και μας αποκάλυψε το αύριο του Πιερικού, αν αφήσει να οδηγηθούμε σε πρωτοδικείο και για το εάν υπάρχουν συζητήσεις με ενδιαφερόμενους... όλα όσα ειπώθηκαν παρακάτω:


Για τις φήμες που ακούγονται ότι η ομάδα θα οδηγηθεί σε Διοίκηση Πρωτοδικείου:
«θεωρώ ότι δεν υπάρχει νόημα να πάει η ομάδα σε πρωτοδικείο, δεν έχει λογική αυτό. Οι άνθρωποι που αναλαμβάνουν το πρωτοδικείο τους καλύπτει ότι δεν έχουν χρέη από εκεί και πέρα, διότι δεν έχει σχέση το πρωτοδικείο με προηγούμενες διοικήσεις-χρέη. Αυτή είναι η έννοια....πρωτοδικείο πάει μια ομάδα εφόσον είναι στη Β, άμα είσαι σε ερασιτεχνική κατηγορία, όπως Πιερικός δεν μπορείς να πας σε πρωτοδικείο .... ΔΕΝ θα αφήσουμε την ομάδα να οδηγηθεί εκεί.»

Για τις επαφές που υπάρχουν μέχρι στιγμής, και αν θα υπάρξει συμφωνία μέχρι τη Συνέλευση:
«Θεωρώ ότι θα υπάρχει λύση τη Δεύτερα για την ομάδα η οποία λύση μπορεί να είναι λύση ντόπια, μπορεί και να μην είναι....Υπάρχουν επαφές με Κατερινιώτες παράγοντες, και είμαστε σε συζητήσεις μαζί τους. Υπάρχει επαφή επίσης και με έναν άνθρωπο η οποία είναι σε προκαταρκτικό στάδιο, είναι επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη με μεγάλες επιχείρησης και συνεργασίες με το εξωτερικό. 
Θα γίνει μια κουβέντα μαζί του, την Παρασκευή το μεσημέρι, και Παρασκευή βράδυ θα πούμε περισσότερα για αυτή τη περίπτωση. Το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό...  Εμείς...θα επιλέξουμε την καλυτερη λύση για την ομάδα μας, θεωρώ ότι θα φέρουμε συμφωνία την Δευτέρα στην Συνέλευση.»



PierikosNews-Γιώργος Σιδηρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!