''Παρασκευή... κοντή γιορτή''

Νέα αναβολή (και τελευταία) πήρε η σημερινή Γενική συνέλευση του Ερ. Πιερικού στον 1ο όροφο της Εκάβης. Καθοριστική η ερχόμενη Παρασκευή για τον ιστορικό Πιερικό!



 Έγινε Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, και έπειτα ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πασχάλης Τσιτιρόκης πήρε το λόγο και ανακοίνωσε στο σώμα τις επαφές που είχε μέσα σε αυτήν την μια εβδομάδα, δήλωσε ανοιχτά ότι υπάρχουν επαφές με κάποιον ενδιαφερόμενο επενδυτή από την Θεσσαλονίκη (όπως σας ενημερώσαμε τις προάλλες) αλλά ο χρόνος ήταν λίγος και έτσι δεν μπόρεσε να γίνει συνάντηση με τους δικηγόρους του, πάντως ο άνθρωπος σύμφωνα με τον Τσιτιρόκη, κινείται, το ενδιαφέρον του είναι υπαρκτό και σύντομα μεσοβδόμαδα, από αύριο κιόλας θα υπάρξουν άμεσες επαφές... και έτσι την Παρασκευή που μας έρχεται θα υπάρχει η οριστική συνάντηση των μελών στην Εκάβη πάλι την ίδια ώρα (20.00 μ μ) στο 1ο όροφο. Εάν οι επαφές με τον Σαλονικιό καρποφορήσουν, τότε η Γ/Σ της Παρασκευής θα κηρύξει αυτόματα εκλογές, ώστε να υπάρξει άμεση και γρήγορη συμφωνία και εκλογή του συγκεκριμένου επενδυτή ώστε να αρχίσει κατευθείαν τις διαδικασίες της ομάδας στη Γ'Εθνική. Τώρα αν δεν υπάρξει συμφωνία... τότε το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη πάει στην εσχάτη λύση να βρει, εκείνη την ημέρα, εκείνη την ώρα, μια ομάδα ατόμων (συγκεκριμένα 15μελης όπως προτάθηκε από κάποιο μέλος που πήρε το λόγο) όπου θα τρέξει αυτή τα θέματα της ομάδας στη Γ'Εθνική με ότι και όπως ο καθένας μπορεί από την πλευρά του.



ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ.... Κυριολεκτικά..... αναμονή λοιπόν και αγωνία ως την Παρασκευή, το PierikosNews βέβαια θα είναι εδώ όπως πάντα να σας δίνει τις εξελίξεις και τα γεγονότα που θα τρέχουν αυτό το 4ήμερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!