Με 20 παίκτες στη Ν. Αγχίαλο ο Πιερικός

Είκοσι παίκτες πήρε στην αποστολή για τη Νέα Αγχίαλο του Βόλου ο Νίκος Ζαλίκας.

Ο Κατερινιώτης τεχνικός θα αποκλείσει τους 2 εκεί ώστε να βγεί η 18άδα του δύσκολου παιχνιδιού απέναντι στον πάντα επικίνδυνο εντός έδρας Πύρασο.

Το ευχάριστο για την ομάδα της Κατερίνης είναι ότι αύριο οι γηπεδούχοι δε θα έχουν τον κόσμο τους στο πλευρό τους οπότε στον ψυχολογικό τομέα τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο βατά για το θετικό αποτέλεσμα.
Υπήρχαν φόβοι να απουσιάσει ο Άκης Γεωργίου ο οποίος όμως θα είναι κανονικά στην αποστολή της ομάδας για την Μαγνησία.

Απών θα είναι απο την αποστολή ο Θωμάς Γιαλαμίδης ο οποίος ταλαιπωρήθηκε απο Γαστρεντερίτιδα και θα προστατευθει απο τον τεχνικό των Μελανολεύκων, επίσης τραυματίας είναι ο Ανδρεάδης.

Στην αποστολή μετέχουν οι Φιρινίδης, Παπατολίκας, Ιορδανίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουρούπης, Κωσταντίνου, Πέεφ, Καράμπελας, Τσεβάς, Δαδάκος, Παπαδόπουλος Μ, Παπαδόπουλος Δ, Παπαδόπουλος Σ, Γεωργίου, Ανδρέου, Κίτσιος, Πολυχρονιάδης, Τροΐρης, Τσιώλης, Νταντίνης.

1 σχόλιο:

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!