Συνεχίζει δυναμικά για ''Αιγινιακό'' ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ!

Συνεχίζονται οι τελικές προπονήσεις της ομάδας μας, για το ΄΄ντέρμπι΄΄ της Κυριακής κόντρα στον Αιγινιακό...
Ο Νίκος Ζαλίκας έχει στην διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές, καθώς το πρόγραμμα των προπονήσεων αυτής της εβδομάδας εξελίσσεται με φούλ ρυθμούς και ''ζεστές μηχανές'', διότι οι ιδιαιτερότητες του Κυριακάτικου αγώνα θα έχουν χαρακτήρα ντέρμπι, όσο και αν δεν τιμά την ομάδα ΠΙΕΡΙΚΟΣ αυτό, καθώς δεν είναι χτισμένη για να αποκαλεί ντέρμπι τα συγκεκριμένα ''τοπικά παιχνίδια''. 


Στα αγωνιστικά, ο σκόρερ της ομάδας μας ο Άκης Γεωργίου επιστρέφει απο τον ''σύντομο'' τραυματισμό του και είναι κανονικά στην διάθεση του Νίκου Ζαλίκα. 
Η προπόνηση εξελίχθηκε με φούλ ρυθμούς, ασκήσεις, κατοχή, σέντρες και κυρίως τελικές προσπάθειες, (καθώς εκεί πονάει η ομάδα πιο πολύ την συγκεκριμένη στιγμή). 
Ολόκληρο το συγκρότημα του Πιερικού, είναι αισιόδοξο και ''ποθεί'' πολύ την νίκη στον αγώνα με τον Αιγινιακό, καθώς την χρειάζεται και την έχει ανάγκη τόσο σε βαθμολογικό, όσο και σε ψυχολογικό χαρακτήρα. 

*Η Έφεση πάνω στην ένσταση του Πιερικού που κερδήθηκε για τον αγώνα με την Νίκη Βόλου, εκδικάστηκε και την Τρίτη πιθανώς να έχουμε απόφαση απο την ΕΠΟ.










1 σχόλιο:

  1. Μπορεί το ρόστερ της ομάδας μας να υστερεί από αυτό του Αιγινίου, όμως ή νίκη με την ομάδα του Νιωπα είναι μονοδρομος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!