Στην Μαρτίου ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Πιερικός! (ΦΩΤΟ)

Στις εγκαταστάσεις της 25ης Μαρτίου ολοκλήρωσε την προετοιμασία του πριν απο λίγο ο Πιερικός για τον μεθαυριανό αγώνα κόντρα στον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο. Με πρόγραμμα τακτικής, ασκήσεις με τη μπάλα και δίτερμα. Αύριο αποθεραπεία και αποστολή. 

Το γεγονός ότι η ομάδα του Πιερικού έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την παραμονή της, δεν καθησυχάζει σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τιμ της ομάδας, καθώς όπως δηλώνουν άπαντες, ο στόχος του Πιερικού δεν μπορεί να είναι απλά αυτός της παραμονής. 

Έτσι το συγκρότημα του Νίκου Ζαλίκα προετοιμάζεται με όρεξη, δουλειά και μεγάλη ψυχολογία για το ερχόμενο εκτός έδρας στο Βελεστίνο, εκεί όπου άπαντες θα είναι στη διάθεση του Κατερινιώτη κόουτς, πλην του Γεωργίου οπού μετράει και αυτός αντίστροφα, καθώς βρίσκεται πλέον κανονικά στις προπονήσεις τις ομάδας, με ειδικό πρόγραμμα απο τον γυμναστή του, Γιάννη Χατζηπουργάνη.

Στις προπονήσεις επίσης, παίρνουν μέρος και δύο ποδοσφαιριστές της Κ17 του Πιερικού, μετά απο απόφαση του Νίκου Ζαλίκα σε συνεργασία με τον προπονητή Ζαχαρία Γκούτζα. Οι μικροί ποδοσφαιριστές αξιολογήθηκαν με τις καλές τους εμφανίσεις και επιβραβεύτηκαν με αυτό το αποτέλεσμα, ανεβαίνοντας ένα ακόμη σκαλοπάτι για τους ίδιους παρότι το μικρό της ηλικίας τους.

Φυσικά στο μεθαυριανό παιχνίδι, όπως και σε κάθε απο εδώ και πέρα αγώνα της ομάδας, ο προπονητής μας θα έχει την ευκαιρία να δώσει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα, ώστε ταυτόχρονα να τους αξιολογήσει για την αγωνιστική τους κατάσταση.

Αύριο στις 11:30 πμ θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο αποθεραπεία με χαλαρό πρόγραμμα, και στη συνέχεια θα βγει η αποστολή που θα ταξιδέψει την Κυριακή το μεσημέρι για τον Βελεστίνο (περιοχή έξω απο τον Βόλο), εκεί οπού οι φίλαθλοι του Πιερικού θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα ταξίδι χωρίς κανένα άγχος για να απολαύσουν την ομάδα τους, με έναν πλήρως ανοιξιάτικο και ευχάριστο καιρό.

Υ.Γ|ΣΧΟΛΙΟ PNEWS|: Στα εξωαγωνιστικά θέματα του Πιερικού, βρισκόμαστε εν αναμονή της συζήτησης στην Αθήνα για την εκκαθάριση, και για την δίκη των -6 βαθμών. Και τα δύο θέματα είναι κρίσιμα, με το πρώτο να έχει ανάψει την αγωνία στο κόκκινο, καθώς εκεί θα κριθούν πολλά εν όψει της συνέχειας. Εφόσον ο Πιερικός πάρει αυτό που θέλει για την εκκαθάριση, υπάρχει πλάνο για του χρόνου με μεγάλους στόχους για την ομάδα. Ενώ αν συμβεί το αντίθετο, ο Πιερικός φυσικά και δεν θα τα παρατήσει, καθώς λύσεις... υπάρχουν πολλές... 
Εν αναμονή λοιπόν, της επόμενης κρίσιμης εβδομάδας.

Aκολουθεί φωτορεπορτάζ της σημερινής προπόνησης απο το PNEWS.











3 σχόλια:

  1. αν δεν γινει η εκκαθαριση ο πρωην μελομετοχος καθως και τα καφενειακα τσιρακια να μην τολμησουν να ερθουν στην εκαβη γιατι ο κοσμος κουραστηκε να ακουει το παραμυθι του κυριου αυτου που ακουει στο θα κανω εκκαθαριση σε 3 μηνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλέ επειδή σε κόβω για πιτσιρικά ή για ανημρωτο, να ξέρεις πως ο ερασιτεχνης Πιερικος μπορεί να κινήσει τις διαδικασιες εκκαθάρισης και μόνος του. Φυσικά θέλει χρόνο καλούς δικηγορους και φυσικά χρήματα τα οποία θα πρέπει να μας πουν στην Αθήνα πόσα είναι. Τώρα για τα καφενεία κλπ. μας κουρασες για μας όλους που δεν έχουμε σχέση με αυτά. Ή κριτική είναι καλή όταν είναι εποικοδομητική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ... λέγε με ανημρωτο λέγε με αλήτη, πες με και μπεκρή, μα μη με λες αχάριστο και παλιο-εγωιστή..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!