Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ

Ολοκληρώθηκε σήμερα Σάββατο το μεσημέρι η προετοιμασία του ΠΙΕΡΙΚΟΥ για την 33ηαγωνιστική του πρωταθλήματος για το εκτός έδρας παιχνίδι στη Φιλιππιάδα  Πρεβέζης την Κυριακή 8/5/16 και ώρα 17:00 με τον ΕΘΝΙΚΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ. Η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο Κυριακή  το πρωί από την Κατερίνη με προορισμό τη Φιλιππιάδα με ενδιάμεση στάση για γεύμα. Ο προπονητής του ΠΙΕΡΙΚΟΥ Νίκος Ζαλίκας θα έχει στη διάθεσή του 19 ποδοσφαιριστές: ΦιρινίδηςΓκεβρέκης,ΣεμιτσίδηςΠαπουτσογιαννόπουλος,Κουρούπης, Ιορδανίδης, ΚώτσιαςΠέεφ,  Νταντίνης, Ανδρέου, ΔαδάκοςΚατσιαμήτας,Τσιώλης,  Αποστολίδης,  Γούτσιος,  ΤροϊρηςΤσιμήτρης και οι νεαροί Τριανταφύλλου και Μάρκου από την Κ 17 του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
                                                            Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

2 σχόλια:

  1. Φιλιππιάδα - Πιερικος 1-2. Παίξαμε για την ιστορία μας απέναντι σε αντιπάλους που τους στείλαμε στο τοπικό. Στοιχείο της αγωνιστικότητας και οι δύο αποβολές παικτών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στην ομάδα, που παίζοντας απέναντι σε ομάδα που καίγονταν για τη νικη, έκλεισε πολλά στόματα, κρατώντας την αξιοπρέπεια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!