Ξεκινάει η εκκαθάριση!

Ξεκινάνε απο αρχές της εβδομάδας οι διαδικασίες έναρξης της εκκαθάρισης για τον Πιερικό με την διοίκηση του Ερασιτέχνη να πραγματοποιεί μετά απο απόφαση της, την συγκεκριμένη κίνηση που θα σηματοδοτήσει το άνοιγμα του ορίζοντα για την ομάδα μας και την συνέχιση της με στόχο ξεκάθαρα την άνοδο απο την ερχόμενη κιόλας χρονιά.

Ο πρόεδρος του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, κ.Παναγιώτης Αθανασιάδης με τους συνεργάτες και τους δικηγόρους του βρίσκονται στη τελική ευθεία και το μόνο εμπόδιο που ίσως να βρουν μπροστά τους είναι αυτό της νέας ΠΑΕ σε περίπτωση ανόδου στη Football League. Υπάρχουν οι φοβίες ότι εφόσον επιστραφεί η ονομασία ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ίσως να χρεωθούν το υπόλοιπο χρέος της προηγούμενης ΠΑΕ. Για αυτό οι δικηγόροι πάντως εμπνέουν σιγουριά καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, θα μπορεί να φτιάξει ο Ερασιτέχνης νέα ΠΑΕ με τα αρχικά να παραμένουν εως έχουν ήδη, δηλαδή "ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ".
Έτσι η ομάδα θα μπορεί εφόσον βρεθεί λύση και σε αυτό το μικρό θέμα, η διοίκηση να μπορέσει να προχωρήσει στον σχεδιασμό της ανόδου με "νέους συμπαίκτες" στα καθήκοντα όπως πληροφορούμαστε. Πάντως περισσότερα νέα για αυτές τις εξελίξεις θα υπάρξουν απο εβδομάδα μετά και το τελευταίο αυριανό παιχνίδι.
Μείνετε συντονισμένοι στο PierikosNews.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!