Παπουτσογιαννόπουλος: «Εις το επανιδείν.. Πιερικέ!»

Με ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος ο οποίος πέρασε μια γεμάτη σεζόν στην ομάδα του Πιερικού, ευχαρίστησε συμπαίκτες και συνεργάτες και δήλωσε ότι αυτή η χρονιά ήταν απίστευτη, ενώ έκλεισε με τις καθιερωμένες ευχές για την ομάδα οπού αγάπησε και αγαπήθηκε ιδιαίτερα...

Αναλυτικά η δήλωση του Θοδωρή: 
«Μια απίστευτη χρόνια έφτασε στο τέλος της για μένα με την ομάδα του Πιερικου. είμαι ευγνώμων που συνάντησα τέτοιους ανθρώπους, συνεργάτες επαγγελματίες αλλά κυρίως πολύ καλούς φίλους. εύχομαι στην ομάδα του πιερικου καλή συνέχεια και είς το επανιδειν!»

Πάντως μέχρι στιγμής δεν έγινε καμία πρόταση ανανέωσης. Σε κανένα ποδοσφαιριστή, με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονη στασιμότητα και προβληματισμός, πάντως ο ίδιος, όπως και αρκετοί ποδοσφαιριστές του ρόστερ, έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον μα παραμείνουν και του χρόνου.

1 σχόλιο:

  1. Θοδωρή με τις δηλώσεις σου συνεχίζεις την αξιοπρεπή συμπεριφορά σου όλο το χρόνο.Να ξέρεις ότι στη συνείδηση των φιλάθλων του Πιερικού έχεις καταξιωθεί και η προσφορά σου έχει εκτιμηθεί ανάλογα και ανεξάρτητα από το τι θα κάνει η διοίκηση είσαι το αγαπητό παιδί για τους φιλάθλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!